Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az hogy félek a...

Miért van az hogy félek a pasiktól? 27/L (többi alul)

Figyelt kérdés
már nagyon sok alkalmat szalasztottam el a félelmeim miatt
2013. aug. 3. 11:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
anyámék így neveltek hogy semmit nem engedtek meg és most is parancsolgatnak
2013. aug. 3. 11:55
 12/21 A kérdező kommentje:
pl tizenévesen nem engedtek el bulizni ilyenek. és régebben akartam pasikkal találkozni de amikor mondtam nekik kiabáltak és megtiltották nekem
2013. aug. 3. 11:56
 13/21 anonim válasza:
64%
Nem akarnak a szüleid engedni felnőni, túlzásokba esnek a nagy féltéssel. Akkor mi történik, ha nem avatod be őket, hogy márpedig pasival fogsz találkozni? Ennyi idősen már nem kéne ennyire befolyásolva lenned a szüleid által. Talán nagyon idősek a szüleid? Akkor félnek, hogy nem lesz aki gondozza őket, ha betegek lesznek. Rád is gondolhatnának. Egy nőnek az a sorsa, hogy családja legyen. Hogy legyen családod, gyermeked, ha nem engedik, hogy férfiakkal találkozz?
2013. aug. 3. 12:04
 14/21 A kérdező kommentje:
figyi ők ilyenek most mit magyarázkodjak
2013. aug. 3. 12:05
 15/21 anonim válasza:
Értem én, és ezt maximálisan tiszteletben tartom. Mikor gondolsz saját magadra? Amikor majd osztálytalálkozókon mindenki mutogatja a gyermekei fotóalbumát? És Te még mindig egyedül leszel? Hidd el, nagyon rossz érzés. 28 évesen volt osztálytalim, az osztályból csak kettőnknek nem volt még senkije és pont amiatt, hogy gyávák voltunk kapcsolatot kialakítani, mert a szüleink ránk telepedtek. Az osztályfőnök (férfi) épp egyedül volt és engem szemelt ki, de én az akkori gyerekes felfogásommal túl soknak tartottam a 13 év korkülönbséget... Neki már két kamasz gyermeke volt.
2013. aug. 3. 12:13
 16/21 anonim válasza:
Lassan 40 leszek, szüleim lazítottak kicsit a gyeplőn, bár még szeretnének beleszólni, hogy kitől akarok gyermeket szülni. Természetesen a páromat nem tartják erre alkalmasnak. Szerinted érdekel a véleményük? Meghallgatom őket, aztán úgy csinálom, ahogy én gondolom.
2013. aug. 3. 12:17
 17/21 anonim ***** válasza:

Én meg a csajoktól...

Mert akár hiszed akár nem, én is hasonlóképp vagyok mint te :(

27/F

2013. aug. 3. 12:19
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Te legalább tudod, hogy miért nincs senkid. Túlságosan tiltottak mindent neked. Nálam nem volt ilyen, bár féltettek a szülők, de nem túlféltettek. Van baráti köröm, vannak ellenkező nemű ismerőseim, stb. Két ember kell egy kapcsolathoz, és eddig kivétel nélkül csak én szerettem volna valakitől többet, tőlem soha senki. Úgy alakult, hogy 26éves férfiként még egy igazi randim sem volt soha. És igen, kicsit furán érzem magam, hogy az osztálytársak már házasok, vagy párkapcsolatban élnek, többüknek gyereke is van, én pedig még mindig az első csókról ábrándozok mint egy kamasz. A 18-20éveseknek üzenném: ne akarjanak a sorsomra jutni, tegyenek valamit, bulizzanak, inkább azt bánják meg amit megtettek, ne azt amit nem. Néha már úgy érzem kész, késő, elszalasztottam ezeket a dolgokat amik egy normális párkapcsolathoz szükségesek. Egyre kevésbé látom magam párkapcsolatban egy nővel, olyan távolinak tűnik már az egész :(
2013. aug. 3. 14:04
 19/21 anonim ***** válasza:

17-essel talizz csak úgy :D

amúgy meg ez elég durva, pszichés beidegzősés, anyádék elcseszett nevelése miatt, sztem közöld ezt így hogy van az elkövetkező udvarlóidnál, hogy tudják mi a pálya, ez így komoly fóbia

2013. aug. 3. 18:13
 20/21 anonim ***** válasza:

Off (bocsi érte): Írta itt valaki előttem, hogy egy nőnek az a sorsa, hogy családja legyen és gyereket szüljön. Először is...ezzel nagyon nem értek egyet, mert ezt senkire nem kényszeríthetik rá sem férfira sem nőre. Régen talán így volt, de a mai világban azért már had én döntsem el, hogy akarok-e családot vagy mással akarok foglalkozni. Egy nőnek nem sorsa, hanem vagy családot alapít vagy nem...erről ennyit.

A kérdésre válaszolva... ebben sajnos én is a neveltetésedet hibáztatom :S biztos jót akartak neked anyukádék, de átestek a ló túloldalára. Gondolom nagyon bezárkóztál és nem mertél engedni senkinek és te sem próbálkoztál. El lettél nyomva, mondjuk ki őszintén.

Én megértelek mert az én szüleim is ilyenek. Én egy kicsit mondjuk fiatalabb vagyok nálad, de én is még csak most jutottam el odaáig, hogy első csók....és elmúltam már húsz éves....és szex még nem volt.

Egyszerűen annyira "be lettem zárva" a saját családomon belül, hogy tizenévesen még fiúkkal se nagyon mertem beszélgetni...csúfoltak is emiatt.

Ez ellen csak azt tudod tenni, hogy fogod magad és kitörsz a szüleid zsarnokoskodása alól. Vagy ha ez már meg is történt, akkor még jobb, mert ekkor már elég ha megpróbálsz kicsit nyitottabban viselkedni. Tudom, nagyon nehéz, de ha változást szeretnél, akkor meg kell próbálnod. Lassan haladva lépésenként.

Szurkolok neked!

2013. aug. 3. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!