Miért van az hogy félek a pasiktól? 27/L (többi alul)
Én meg a csajoktól...
Mert akár hiszed akár nem, én is hasonlóképp vagyok mint te :(
27/F
17-essel talizz csak úgy :D
amúgy meg ez elég durva, pszichés beidegzősés, anyádék elcseszett nevelése miatt, sztem közöld ezt így hogy van az elkövetkező udvarlóidnál, hogy tudják mi a pálya, ez így komoly fóbia
Off (bocsi érte): Írta itt valaki előttem, hogy egy nőnek az a sorsa, hogy családja legyen és gyereket szüljön. Először is...ezzel nagyon nem értek egyet, mert ezt senkire nem kényszeríthetik rá sem férfira sem nőre. Régen talán így volt, de a mai világban azért már had én döntsem el, hogy akarok-e családot vagy mással akarok foglalkozni. Egy nőnek nem sorsa, hanem vagy családot alapít vagy nem...erről ennyit.
A kérdésre válaszolva... ebben sajnos én is a neveltetésedet hibáztatom :S biztos jót akartak neked anyukádék, de átestek a ló túloldalára. Gondolom nagyon bezárkóztál és nem mertél engedni senkinek és te sem próbálkoztál. El lettél nyomva, mondjuk ki őszintén.
Én megértelek mert az én szüleim is ilyenek. Én egy kicsit mondjuk fiatalabb vagyok nálad, de én is még csak most jutottam el odaáig, hogy első csók....és elmúltam már húsz éves....és szex még nem volt.
Egyszerűen annyira "be lettem zárva" a saját családomon belül, hogy tizenévesen még fiúkkal se nagyon mertem beszélgetni...csúfoltak is emiatt.
Ez ellen csak azt tudod tenni, hogy fogod magad és kitörsz a szüleid zsarnokoskodása alól. Vagy ha ez már meg is történt, akkor még jobb, mert ekkor már elég ha megpróbálsz kicsit nyitottabban viselkedni. Tudom, nagyon nehéz, de ha változást szeretnél, akkor meg kell próbálnod. Lassan haladva lépésenként.
Szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!