Vannak olyan (akár vallásos) lányok, akik a szüzesség elvesztéssel várnak a házasságig?
Azért kérdezem,mert szeretném tudni,hogy vannak-e még olyan lányok,akik szeretnének várni a házasságig,vagy hogy ha megismernétek egy olyan embert,akit nagyon szerettek, akkor az ô kedvéért várnátok-e. Lehetôleg kort is írjatok.
16/F
A cipőt is felpróbálod mielött megvennéd, nem?:-)
Én egész életemben, csak egy férfivel voltam, a férjemmel és ő velem, de házasság előtt 6 évet voltunk együtt, és megtörtént aminek meg kellet történnie, szó szerint bűnbe csábítottam. Elsők voltunk egymásnak, és egyben az utolsók is. Ez egy nagyon szép dolog, ha csak egy emberrel fekszel le de az lehet házasság előtt is.
Én 39/N, ő 43/F :)
Gratulálok utolsó! Szép történet,sok boldogságot:)
De néhány szerencsés eset kivételével rengeteg házasság megy szét amiatt,mert a felek nem illenek össze az ágyban.
Igen, én pontosan ezt fogom tenni. Csakis egy emberrel,a leendő férjemmel szeretném majd átélni ezt az élményt.
Régen nagyon féltem ettől, hogy majd szerelmes leszek valakibe, odaadom magam neki, aztán pedig elválnak az útjaink,és kiderül, ő nem is a Nagy Ő. Mit fogok akkor csinálni az én túlontúl romantikus felfogásommal, miszerint csak egy fiúval leszek életem végéig, és vele próbálok ki mindent...Na ekkor jött az elhatározás.
Viszont azóta már vallásos is vagyok, és egyáltalán nem bántam meg, hogy így döntöttem. :)
És tényleg jó látni, hogy nem én vagyok az egyedüli korombeli, aki így vélekedik. :)
16/L
Igen például Én!!!
Nagyon elment a kedvem a férfiaktol, és tuti hogy csak majd annak adom oda aki igazán meg is érdemli!!! 18/L
Nem tudom én nem szeretnék várni a házasságig,majd jön a szerelem és akkor
17L
Én nem biztos, h a férjemnek szeretném adni..ez hülyeség azt gondolni h csak 1 férfival..majd rájöttök lányok! Az a lényeg, hogy bízzak benne annyira h vele legyek..:) érezzem h szeret, de lehet az is h majd győznek a vágyak :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!