Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak olyan (akár vallásos)...

Vannak olyan (akár vallásos) lányok, akik a szüzesség elvesztéssel várnak a házasságig?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem,mert szeretném tudni,hogy vannak-e még olyan lányok,akik szeretnének várni a házasságig,vagy hogy ha megismernétek egy olyan embert,akit nagyon szerettek, akkor az ô kedvéért várnátok-e. Lehetôleg kort is írjatok.

16/F

2013. aug. 3. 00:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
86%

A cipőt is felpróbálod mielött megvennéd, nem?:-)

Én egész életemben, csak egy férfivel voltam, a férjemmel és ő velem, de házasság előtt 6 évet voltunk együtt, és megtörtént aminek meg kellet történnie, szó szerint bűnbe csábítottam. Elsők voltunk egymásnak, és egyben az utolsók is. Ez egy nagyon szép dolog, ha csak egy emberrel fekszel le de az lehet házasság előtt is.

Én 39/N, ő 43/F :)

2013. aug. 3. 23:16
 22/30 anonim ***** válasza:

Gratulálok utolsó! Szép történet,sok boldogságot:)

De néhány szerencsés eset kivételével rengeteg házasság megy szét amiatt,mert a felek nem illenek össze az ágyban.

2013. aug. 3. 23:22
 23/30 anonim ***** válasza:
73%
Én már nem vagyok szűz, de elhatároztam, hogy a következő akivel lefekszem a férjem lesz a nászéjszakán. Mindent átgondoltam, nagyon utánaolvastam a témának és szerintem így lesz a jobb. 21/L
2013. aug. 5. 06:28
 24/30 anonim ***** válasza:
66%

Igen, én pontosan ezt fogom tenni. Csakis egy emberrel,a leendő férjemmel szeretném majd átélni ezt az élményt.

Régen nagyon féltem ettől, hogy majd szerelmes leszek valakibe, odaadom magam neki, aztán pedig elválnak az útjaink,és kiderül, ő nem is a Nagy Ő. Mit fogok akkor csinálni az én túlontúl romantikus felfogásommal, miszerint csak egy fiúval leszek életem végéig, és vele próbálok ki mindent...Na ekkor jött az elhatározás.

Viszont azóta már vallásos is vagyok, és egyáltalán nem bántam meg, hogy így döntöttem. :)

És tényleg jó látni, hogy nem én vagyok az egyedüli korombeli, aki így vélekedik. :)

16/L

2013. aug. 5. 14:30
 25/30 A kérdező kommentje:
#24 remélem,összehoz majd veled a sors,mert az alapján,amit leírtál... :D Sok önbizalmat adtál/adtatok,mert eddig attól (is) féltem a pár keresésnél,hogy mi van,ha összejövök egy nagyon jó lánnyal,akivel szeretjük egymást,és esetleg azért hagy el,mert tudja elfogadni ezt a kérésem :(. Remélem kedves #24,sok hozzád hasonló lány van ;). (ha úgy gondolod,akkor privátba beszélhetünk,ki tudja... :) )
2013. aug. 5. 23:31
 26/30 anonim ***** válasza:

Igen például Én!!!

Nagyon elment a kedvem a férfiaktol, és tuti hogy csak majd annak adom oda aki igazán meg is érdemli!!! 18/L

2013. aug. 12. 22:31
 27/30 anonim ***** válasza:
Nekem is a barátnőm..mellesleg elég nagy hülyeségnek tartom. De lehet hogy csak azért mert én turi nem birnám ki :D
2013. aug. 13. 00:54
 28/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom én nem szeretnék várni a házasságig,majd jön a szerelem és akkor

17L

2013. aug. 13. 21:45
 29/30 anonim ***** válasza:

Én nem biztos, h a férjemnek szeretném adni..ez hülyeség azt gondolni h csak 1 férfival..majd rájöttök lányok! Az a lényeg, hogy bízzak benne annyira h vele legyek..:) érezzem h szeret, de lehet az is h majd győznek a vágyak :)

24/L

2013. aug. 13. 23:15
 30/30 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen (vallásos) oszt. társam. Beszélgettem vele erről és elég komolyan gondolja. :)
2013. aug. 14. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!