Vannak olyan (akár vallásos) lányok, akik a szüzesség elvesztéssel várnak a házasságig?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert szeretném tudni,hogy vannak-e még olyan lányok,akik szeretnének várni a házasságig,vagy hogy ha megismernétek egy olyan embert,akit nagyon szerettek, akkor az ô kedvéért várnátok-e. Lehetôleg kort is írjatok.
16/F
2013. aug. 3. 00:10
12/30 anonim válasza:
Vannak, de kevés. Még aki azt mondja, se mindig "bírja ki". Én nem is ismerek ilyet (bár ált. nem ilyenekről beszélünk a baráti körömben:D).
Én vallásos vagyok,és érték, meg minden, váratnám egy idejig a jelöltet, de szerintem csak légváras álom, hogy a házasságig. Nem, addig nem, de mondjuk 1 évet. (Olyan soknak hangzik,nem?)
14/30 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, de azért a totál semmit nem bírnám :D
23l
16/30 anonim válasza:
Na de h ez mire jó...:D Szerencsére nem mentem hozzá az elsőhöz, aki letolta a bugyimat, mert az jó nagy hülyeség lett volna.. sose tudom meg akkor h milyen az igazi szex:D
17/30 anonim válasza:
Van pár pl. én és a barátnőim (15 éves lányok)
18/30 anonim válasza:
Vannak, de az marha nagy ciki, ha kiderül, hogy szexuálisan nem passzolnak össze - pl. túl nagy a férfié, vagy épp túl kicsi, túl szűk/tág a lány, vagy teljesen mások az elképzeléseik... mert a válás meg ugye Isten ellen való vétek.
19/30 anonim válasza:
Igen, én a házasságig fogok várni a szex-szel. :)
16/L
20/30 A kérdező kommentje:
#19 ki tudja,hát ha összehoz a sors ;). Örülök,hogy kormbeliek is vannak :)
2013. aug. 3. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!