Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljunk másképp?

Mit csináljunk másképp?

Figyelt kérdés
A páromnak 3-4cm vastag, és 15cm állva. eddig csak pettingeltünk és 3ujja is befér. Hétfő óta 3x próbálta betenni, de még mindig szűk vagyok 5-6cm után. Ez normális? És jobb lesz majd? Mit csináljunk? Mindkettőnknek ez az első kapcsolata. Valami tipp? Használunk síkosítót is...

2013. aug. 1. 10:28
 1/6 -=Koldus=- ***** válasza:
Több és hosszabb előjáték.
2013. aug. 1. 10:29
 2/6 A kérdező kommentje:
10-30perc kevés?
2013. aug. 1. 10:30
 3/6 -=Koldus=- ***** válasza:
Az attól függ mennyire leszel nedves ezen idő alatt. 10 perc mondjuk szerintem rohadt kevés. 30 perc már jó. Plusz az is közrejátszik mennyire tudod magad elengedni szex közben.
2013. aug. 1. 10:33
 4/6 A kérdező kommentje:
én mindig nedves vagyok. nekem az is elég, ha megcsókol.
2013. aug. 1. 10:37
 5/6 -=Koldus=- ***** válasza:
Akkor nem tudom. Esetleg a párod bénázhat valamit. Túl kevés infót adtál meg az aktus körülményéről.
2013. aug. 1. 10:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ujját be tudja mélyebbre nyújtani? Vagy legalább olyan mélyre? Amikor azzal kitapogat, akkor érzi, hogy ott szűkebb vagy vagy olyankor nincs gond?
2013. aug. 1. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!