Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 éves lány vagyok és szűz....

18 éves lány vagyok és szűz. Szerintetek ebben a korban ez még nem gáz?

Figyelt kérdés
Manapság ugyebár a 14éves lányok sem "szentek" ... nekem még nem volt igazán komoly kapcsolatom.Nem vagyok csúnya mielőtt erre gondolnátok,csak szeretném annak odaadni magam akit igazán megkedvelek.
2013. júl. 31. 22:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%

jó is az, legalább nem kéne letagadnom hogy én is az vagyok :D csak ez alapján szimpibb lennél

F19

2013. júl. 31. 23:17
 12/19 anonim válasza:

Sosem gáz.

Sajnos a társadalom egyre inkább azt nyomja belé az emberekbe, hogy gáz. Ha nem találtad meg azt az embert, akiben eléggé megbízol és akit eléggé szeretsz, akkor ne is. Majd jön, nem kell elsietni.

Ismerek olyat, aki nem a megfelelő emberrel veszítette el a szüzességét és a mai napig bánja, szóval ne aggódj.

Én 18 évesen veszítettem el. Barátom meglepődött, amikor közöltem vele, de nem jelentett problémát, csak attól félt, hogy "nem fog felérni az elvárásaimhoz" :D (picit kinevettem)

még megtiszteltetésnek is vette és külön többször is megkérdezte, hogy biztos, hogy akarom-e, vele akarom-e és utána is nagyon óvatos és törődő volt, szóval nyugi ;)

ja, azóta is együtt vagyunk :)

19L

2013. júl. 31. 23:23
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Egyáltalán nem gáz. Viszont ha 3-4 év múlva is szűz vagy még, akkor el kell gondolkodni, vajon hol lehet a lelki probléma. Van egy életkor, ami felett a "várakozás a nagy elsőre" már inkább kifogás a félelmekre, vagy érzelmi problémákra, amelyekkel sokszor az adott lány sem néz szembe. Az, hogy szeretnéd alaposan megválasztani azt, akinek először adod oda Magad, követendő példa kellene legyen minden olyan lánynak, aki még az első szex előtt áll. És én személy szerint nem tartom lelkileg egészségesnek azt, hogy 12-13 évesen csajszik már kufircolnak. DE... a szexualitás nem ingatlanbefektetés. A szexuális kiváncsiság és a hormonok munkája ösztönzi az embert arra, hogy nemi életet kezdjen. És ennek az ideje lányoknál kb 14-19, fiúknál kb 16-21 életév. Minél lejjebb, vagy feljeb kerül valaki az értékhatároktól, annál nagyobb eséllyel nem fogja megtalálni a szexulitásban önmagát a későbbiekben.
2013. aug. 1. 01:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Soha nem gáz! Az a gáz, hogy felmerült benned, hogy a szüzesség bármikor is gáz lenne!
2013. aug. 1. 07:01
 15/19 anonim ***** válasza:
38%
Nekem mondjuk az az "elvem", hogy főiskola első évéig nem gáz. Ha még egy új közegből se találsz párt, az fura. Bár én 18 évesen már elég kellemetlennek éreztem... A barátom nem, sőt szerintem örült neki, hogy ő lehet az első.
2013. aug. 1. 08:04
 16/19 anonim ***** válasza:
nem gáz...a többi csaj aki meg ,megszól emiatt az egy álszent qrva....uh nem gáz
2013. aug. 1. 10:15
 17/19 anonim ***** válasza:
61%
Te dolgod kinek adod. Bár nekem aztán tök mindegy lenne. Nem buszjegy vagy hogy kilyukasztatlanul többet érj!
2013. aug. 1. 10:38
 18/19 Szergej55 ***** válasza:
Egyáltalán nem. Jó, hogy nem engedtél a nyomásnak, csak mert egyesek szerint ez menő.
2013. aug. 10. 13:46
 19/19 anonim ***** válasza:
szia:D
2013. okt. 16. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!