Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért vonzódom az idősebb...

Miért vonzódom az idősebb férfiakhoz?

Figyelt kérdés

Elég fiatal vagyok, de már nem nézek ki kislányosan és nem is viselkedem gyerekesen. Tetszenek az idősebb férfiak (úgy érzem, egy szinten vagyok velük, megtalálom a közös hangot velük), pedig ez általában 7-10 évet is jelent.

Libidóm az egekben, de én még szűz vagyok (csak maszturbálni szoktam), és akivel jelenleg ismerkedem, már rég nem az. Általában idősebbnek is néznek mint amennyi vagyok, s mikor megtudják a valódi koromat, leesik az álluk.

Ez valami betegség? Ha igen, gyógyítható?

Hallottam, hogy a lányok hamarabb érnek... Ha várok még, minden elmúlik, és képes leszek a velem egykorúakkal szerelembe esni?

Légy szíves, csak normálisak írjanak. Köszönöm előre is, megy a zöld kéz!

2013. júl. 31. 16:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem ez rövid időn belül nem fog változni,neked azért tetszenek az idősebb pasik,mert valamivel komolyabbak-persze ehhez kort kéne tudni,mert ha 15vagy,a pasi22,azok közt is komolytalan!Ha így van-ez nem gáz,nincs benne semmi rossz!Mondom,1bizonyos kor után már nem lesz ez a 7-10év,pl a korosztályod talán 35éves korára megkomolyodik
2013. júl. 31. 16:54
 12/28 anonim ***** válasza:
74%

18-20 éves korig a lányok érettebbek a hasonló korú fiúknál, ez tény.

Ha mondjuk 20 évesen vonzódsz egy 25-27 éveshez az tök rendjénvaló.

2013. júl. 31. 17:15
 13/28 A kérdező kommentje:

Megfogtátok a dolog lényegét, mondhatom...

Nincs apakomplexusom, az biztos. A pénz pedig nem érdekel, egyáltalán.

2013. júl. 31. 17:17
 14/28 anonim válasza:
72%
Szias. pont így vagyok én is. Írtam már ki 1-2 ilyen kérdést és mindenki szerint apakomplexus....:/ ha gondolod írj :)
2013. júl. 31. 17:20
 15/28 anonim ***** válasza:
64%
Azért írják, hogy komplexus, mert irigykednek! :D
2013. júl. 31. 17:27
 16/28 anonim válasza:
68%
#14 vagyok, köszönöm utolsó! <3
2013. júl. 31. 17:35
 17/28 anonim ***** válasza:
51%

Csak testileg érnek korábban a lányok.

Igazàn komoly gondolkodású alig van:(

17/F

2013. júl. 31. 17:51
 18/28 anonim válasza:
49%

Szerintem igazad van! Egy idősebb pasi már tapasztaltabb , jobban vigyáz rád minden szempontból! Ne csinál gyereket meggondolatlanul!

Szívesen össze jónék én is veled, biztos jól éreznénk magunkat , nem számít a kor különbség!" mert nem csak a húszéveseké a világ" !

2013. aug. 1. 14:50
 19/28 anonim ***** válasza:
76%

"A pénz pedig nem érdekel, egyáltalán."

Azért ezt így ne hazudd :D

Inkább csak annyit mondj, nem az a fő szempontod... Olyan csaj nincs akit nem érdekel a pénz (kivéve cigányok, de ott más az "értékrend")

2013. aug. 1. 14:56
 20/28 anonim ***** válasza:
9%

Felnézek rád, amiért megőrizted még a szüzességedet !

37/F

2013. aug. 1. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!