Miért vonzódom az idősebb férfiakhoz?
Elég fiatal vagyok, de már nem nézek ki kislányosan és nem is viselkedem gyerekesen. Tetszenek az idősebb férfiak (úgy érzem, egy szinten vagyok velük, megtalálom a közös hangot velük), pedig ez általában 7-10 évet is jelent.
Libidóm az egekben, de én még szűz vagyok (csak maszturbálni szoktam), és akivel jelenleg ismerkedem, már rég nem az. Általában idősebbnek is néznek mint amennyi vagyok, s mikor megtudják a valódi koromat, leesik az álluk.
Ez valami betegség? Ha igen, gyógyítható?
Hallottam, hogy a lányok hamarabb érnek... Ha várok még, minden elmúlik, és képes leszek a velem egykorúakkal szerelembe esni?
Légy szíves, csak normálisak írjanak. Köszönöm előre is, megy a zöld kéz!
18-20 éves korig a lányok érettebbek a hasonló korú fiúknál, ez tény.
Ha mondjuk 20 évesen vonzódsz egy 25-27 éveshez az tök rendjénvaló.
Megfogtátok a dolog lényegét, mondhatom...
Nincs apakomplexusom, az biztos. A pénz pedig nem érdekel, egyáltalán.
Csak testileg érnek korábban a lányok.
Igazàn komoly gondolkodású alig van:(
17/F
Szerintem igazad van! Egy idősebb pasi már tapasztaltabb , jobban vigyáz rád minden szempontból! Ne csinál gyereket meggondolatlanul!
Szívesen össze jónék én is veled, biztos jól éreznénk magunkat , nem számít a kor különbség!" mert nem csak a húszéveseké a világ" !
"A pénz pedig nem érdekel, egyáltalán."
Azért ezt így ne hazudd :D
Inkább csak annyit mondj, nem az a fő szempontod... Olyan csaj nincs akit nem érdekel a pénz (kivéve cigányok, de ott más az "értékrend")
Felnézek rád, amiért megőrizted még a szüzességedet !
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!