Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok azokrol a...

Mit gondoltok azokrol a lanyokrol akik hamar elvesztik?

Figyelt kérdés
14 vagyok es ket eve vagyunk egyutt a baratommal.A szuleim nagyon birjak ,a barataink kozosek es nagyon szeretjuk egymast.!Nos a baratom 18 ..mondtam neki meg regebb hogy addig amig 17 nem leszek addig nem lessz semmi :-). Ezt o tokeletesen elfogadta es azt mondta akar meddig kepes ram varni.Nagyon aranyos tole ez..de mar 18 nemsokara egyetem neki es egy masik varosba fog menni tanulni,bizom benne mert egyaltalan nem olyan hogy megcsalna.En korainak tartom az en reszemrol..de szerintem o mar igenyelne..nagyon szeretem,megbizom benne,vele kepzelem el az eletem.Lelkileg is felkeszult lennek azthiszem,,..csak nem tudom masok hogy velekednenek rolam..

2013. júl. 29. 23:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem tetszik az igazság? Látom fáj,különben nem támadnál.Köszönöm szépen nekem teljesen rendbe van az életem,de neked nincs,nevetséges vagy,és a szüleid is.
2013. júl. 31. 08:20
 12/25 anonim ***** válasza:
te csak ne küldjél sehova,látszik semmi jó neveltség nincs benned egy idegen nálad idősebb emberrel így beszélni neveletlenség,azon kívül az eredj és nem ereggy
2013. júl. 31. 08:22
 13/25 A kérdező kommentje:
Figyelj,ha rossz velemenyed van rolam,ugy hogy nem is ismersz akkor mit mondjak?Huuh de vagany mar hogy egy ismeretlen ember leszolt..!!(minden almom ez volt) .Szoval kerlek ha nincs ertelmes valaszod akkor inkabb ne is mondj semmit..sok ember eletet megkonnyitened.Koszonom.
2013. júl. 31. 20:36
 14/25 anonim ***** válasza:
Értelmes választ adtam de te támadásnak vetted,te bajod nagyon de nagyon gyerekes vagy nem tudom milyen érettségről beszélsz..
2013. júl. 31. 21:01
 15/25 anonim ***** válasza:
Te még nagyon gyerek vagy, ez látszik. És bocs, de mi jobban megtudjuk ítélni, hogy gyerekes vagy, mint Te magadról, elvégre mindenki érettnek hiszi magát. Majd évek múlva rájössz :)
2013. júl. 31. 21:18
 16/25 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. kerlek olvassatok el ezeket a valaszokat es azutan itelkezzetek.
2013. aug. 1. 04:08
 17/25 anonim ***** válasza:

A véleményem változatlan.

Tudod a mostani 13-14 évesek már sokkal éretlenebbek, gyerekesebbek, mint 4 éve.

2013. aug. 1. 04:38
 18/25 anonim válasza:
én veled egy idős lány vok és sztem ha tényleg szeretitek egymást akkor tedd amit szeretnél :) ne érdekeljenek a negatív válaszok cs arra figyelj h mit akarsz :)
2013. aug. 19. 07:54
 19/25 anonim ***** válasza:
biztasd csak neked sincs több eszed,mint a kérdezőnek..
2013. aug. 19. 08:14
 20/25 anonim válasza:
igen, bíztatom, mert ha ezt akarja és télleg szereti akk mi a f**** érdekel pl téged h mitcsinál? törődj a saját kis életeddel! ja boocs.. h neked nincs olyanod? sajnálom..! :)
2013. aug. 20. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!