Anitácska106 kérdése:
Ha megujjazta magát az egyik osztálytársam akkor még szűz?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 15:45
2/7 anonim válasza:
a szüzesség elvesztéséhez egy másik fél is kell. Pl. egy fiú akivel közösül.
3/7 anonim válasza:
Jaj drága kislányom . Mennyi vagy 12? :D na figyelj. akkor felvilágosítalak ha már anyukád és a védőnéni nem tette. Szóval. Ugye tudod mi az a menstruáció? Az a hüvelyeden jön ki minden hónapban . más szóval folyik. Ilyenkor betétet kell használni főleg ilyen kislányoknak mint te vagy. Ha már nemi életet élsz, akkor használhatsz tampont. ezeket be lehet szerezni tescoban, cba, abc, penny szóval ilyen kisboltokban is. nagyjából 5 napig tart, de mindenkinél más. Vegyél mensi naptárt ahol beirod hogy mikor jött meg . ( vagy ikszeled). ha már menstruálsz akkor az azt jelenti hogy már lehet gyereked. szóval ha nemi életet folytatsz és már mensid van , akkor óvszerrel tudsz csak szeretkezni ha azt akarod hogy ne legyél terhes. És ne szexelj olyankor, amikor vérzik a hüvelyed. (amikor megvan) . Szóval . azért ne használj tampont addig amég szűz vagy, mert az átszakíthatja a szűzhártyádat. Csak akkor nem vagy szűz ha egy rendes férfi nemiszerv(kuki, pénisz) megy be a hüvelyedbe. Az ujjad amivel megujjaztad magad az örömszerzés , önkielégítés , és a maszturbáció is önkielégítés. Szóval. Ujjazásnál elveszítheted a szűzhártyádat mert felnyulhatsz esetleg odáig de kicsit rá az esély. De attól még szűz maradsz. És ha át se szakitottad a szűzhártyádat akkor meg semmi gond. akkor veszed észre ha átszakadt a szűzhártyád ha vérzik a hüvelyed. de attól mert vérzik még nem biztos hogy átszakítottad az is lehet hogy felsértetted az ujjaddal. Szóval mindent elmondtam. Remélem megnyugodtál és tudtam segíteni:) puszika:) és inkább menj ki strandolni a barátnőiddel :) szia:)
4/7 anonim válasza:
Itt nem kell kertelni, ha járt benned hús vér fütykös akkor mondhatod el nem vagy szűz a mi társadalmi normánk szerint, anatómiai értelemben ha felszakad a szűzhártyád az uborkától/fogkefétől/dezodortól már nem vagy szűz.
5/7 anonim válasza:
(Mondjuk tampont éppenséggel lehet szüzen használni, én is használok, és rengeteg szűz ismerősöm is. Mondjuk én csak minit, nem tudom ők hogy vannak vele, de ez még a hivatalos használati utasításban is benne van, hogy lehet, mivel a szűzhártya rugalmas.)
A kérdésedet pedig valóban kétféleképpen lehet megközelíteni, pont úgy, ahogy az előttem válaszoló leírta.
6/7 anonim válasza:
TE KIS HAZUG!! TUDJUK HOGY TE UJJAZTAD MEG MAGAD :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!