2/13 anonim válasza:
huh tud az nagyon fájni, főleg mikor borostás pina erőszakol meg. én majdnem sírtam. az olyan 83.
18/F
3/13 anonim válasza:
Miért nem jó a 10-es?
Némelyik lánynak 0-ás, némelyiknél 100-as is lehet. Ez annyira egyénfüggő...
5/13 anonim válasza:
Attól függ milyen vastag az a 100-as skála
7/13 anonim válasza:
kicsivel 0! olyan 23-24cm + nagyon vastaggal 100!
9/13 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat!!
2013. júl. 27. 17:10
10/13 anonim válasza:
figyelj!
nekem az első szexem 16 éves koromban volt és hát nagyon izgultam és a barátom is mivel ő is akkor vesztette el...amikor már odaértünk h behatoljon akkor már verejtékeztünk az izgalomtól. a barátom nagyon féltett engem és tudta h fájni fog nekem..de ennek ellenére mégis nagyon durva volt. amikor éreztem h bennem van akkor felnyögtem mert igazából jó voolt de egyben rossz is! azóta már naponta csináljuk:) 100-as skálán 38, SOK SIKERT!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!