Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Bnőmmel hétfőn voltunk először...

Bnőmmel hétfőn voltunk először, aztmondta nemfájt nemvolt baj, jo volt. és ma este (szerda) szolt hogy vér volta vizeletébe? Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
(szüzesség elvesztése után nem vérzett)
2008. jún. 26. 23:58
 1/5 anonim válasza:
100%
Irány a doki. Szerintem semmi komoly, de inkább nézze meg egy doki is.
2008. jún. 27. 00:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor pisilt akkor jött vér, tehát a pisi volt rózsaszínes, vagy amikor kitörölte. Mert ha akkor amikor kitörölte, akkor az valószínűleg a hüvelyéből jött, viszont ha a pisije volt rózsaszín/piros, akkor sűrgősen doki. Ha a hüvelyéből jött akkor az vagy menszi lesz vagy a szex miatt van.
2008. jún. 27. 09:00
 3/5 anonim válasza:
100%
A véres pisinek és a szűzesség elvesztésének semmi köze egymáshoz, pláne nem ennyi idő után. Ha a pisi volt véres, menjen dokihoz, ha a hüvelyéből jött, mensi lehet.
2008. jún. 27. 14:13
 4/5 anonim válasza:
Mikor a barátommal először lefeküdtünk szintén nem véreztem, viszont mivel először voltam valakivel a felfázás tünetei jelentkeztek rajtam,köztük ez a gond is.Amikor elmentem az orvoshoz és elmondtam neki a próblémám, ő mondta hogy az első szeretkezésnél előfordulhat egy ilyen.És kaptam gyógyszert felfázás ellen!!És azóta elmúlt és nem jelentkezett!!De fontos az is hogy óvszerrel vagy nem, mert mi mást használunk tehát gumi nélkül volt az első!
2008. júl. 2. 10:26
 5/5 anonim válasza:
ugyanúgy ha meg van a menszesze és nem használ tampont akkor is véres a vizelete lehet vérzett egy kicsit és amiatt, elég közel van egymáshoz a két dolog ezért előfordulhat h a vizelet leöblíti a hüvelybemenetnél található vért
2008. júl. 23. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!