Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mikor fejeztem be az első volina foggátló levelet, kedd v szerda.2. levelet szerdán kezdtem meg. Van valamiféle mellékhatása így, ha esetleg már kedden be kellett volna vennem, mert lehet az első levelet akkor vettem be? Lehet bonyolult
A 7 nap szünet nem véletlenül 7 nap és nem 8! Ha 8-dik napon veszed be akkor szerintem jobban teszed ha egész hónapban kiegészítő védekezést használtok!
Egyébként ha kedden veszed be az utolsó szemet akkor nem kedden kell elkezdened a következőt, hanem szerdán. Ha szerdán vetted be akkor pedig csütörtök. Ha egy nappal előbb veszed be mint kéne az még a jobbik verzió, de máskor figyelj oda.
igen, őszintén szólva tényleg szétszórt vagyok mostanában. Ez van mindenkivel megesik...
de elolvastam a betegtájékoztatót.
Az utolsó Volina tabletta bevételét követő 8. napon kezdje el a következő csomag szedését (a 7 tablettamentes napot követően) akkor is, ha a vérzés még tart. Ez azt jelenti, hogy a következő csomagot >>>>a hét ugyanazon napján kell elkezdenie<<<<<, és a megvonásos vérzésnek minden hónapban azonos napon kell kezdődnie.
Számolgattam, gondolkoztam ésközbe megtaláltam a naptárt is, amibe felíírtam:D szerdán kellett bevennem.
kösz azért a kommenteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!