A barátom szeretné elvenni a szüzességém még ő is szűz és ugyebár én is az vagyok. Lefeküdjek-e vele?
Szeretnék én is nagyon lefeküdni vele, de nagyon félek, hogy a többiek majd furán néznek rám...félek attól is, hogy fájni fog...vagy, hogy nem tudom rendessen kielégíteni...
nála jobb partnert viszont el se tudnák képzelni az első alkalomhoz.. (L/14,5)
Szerintem úgy ted ahogy jónakm látod.Én is 14 voltam amikor el vesztettem és fájt de túl éltem a barátem megértő volt és óvatos.Szerintem csak akkor csináld ha testileg, lelkileg készen állsz rá és használj óvszert.
15/L
hány éves a partnered? :)
énis 14 éves lány vagyok,szűz és énis szeretném már elveszíteni,tudom hogy mindenki azt gondolja hogy fiatalok vagyunk,de a szexhez lelkileg kell érettnek lenni főként :) 14 évesen a tested már teljesen készen áll rá,ha te úgyérzed hogy biztos a kapcsolatotok akkor hajrá ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!