Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire fáj egy 10-es skálán...

Mennyire fáj egy 10-es skálán a szüzesség elvesztése? Az gaz ha egy kicsit parok tőle de csak mert h fájni fog? 16/L

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 12:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nekem olyan 10/6 volt. Kibírható, nem vész. Csak egyszer esik túl rajta az ember lánya szerencsére.
2013. júl. 25. 12:45
 2/21 anonim ***** válasza:
10/15
2013. júl. 25. 12:46
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

EZ MINDENKINEK MÁS! Nincs egy egységes fájdalom!

Ha parázol akkor megsúgom: nem kötelező ám csinálni. Csináld, ha majd nem parázol, mert felfogod hogy húde nem fogsz belehalni.

2013. júl. 25. 12:46
 4/21 anonim válasza:
MIndenki parázik. De egyszer te is túl leszel rajta. No para. Igazából nem is értem minek fejlődik hártya oda a csajoknak. Mindját utánanézek...
2013. júl. 25. 12:47
 5/21 anonim ***** válasza:

Az nem baj, nekem pl. egy 10-es skálán 20-asra fájt, mivel nagyon durva volt az akkori "szerelmem" (ma már csak úgy hogy egy szemétláda). Teljesen partner függő a dolog, ha a srác kellően felizgat, akkor nem fog annyira fájni, meg attól is függ, hogy mennyire nedvesedsz be, minél nedvesebb vagy annál jobb. Ja és egy jó tanács, ha szűz vagy lehetőleg kerüld a szűz fiúkat. Sokkal jobb egy tapasztalt sráccal elveszíteni! :)

18/L

2013. júl. 25. 12:49
 6/21 anonim ***** válasza:

Nekem az elején nagyon fájt, pedig az akkor barátom direkt óvatosan csinálta, még mondta is hogy ha fáj akkor nem erőltetjük és várjunk egy kicsit vele. Én olyan 7-est mondok de a barátnőmnek alig fájt éppen hogy csak érzett egy pici nyomást aztán utána már semmi fájdalom.

De ne félj tőle mert a fájdalom után hirtelen elfog múlni és egyre jobb érzés lesz.

Arra készülj fel hogy elég hamar lesz orgazmusod így az elején mert ez mindenkire igaz szinte. De másodjára már tovább fog tartani és tényleg egyre jobb lesz. Ha a párod igazán ügyes akkor hatalmas orgazmusod is lehet amit majd élvezni fogsz és akkor a fájdalmat már el is felejted :)

7/21 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem fájt, lehet h sport, vagy bármi más közben már átszakadt a szűzhártyám. éreztem, hogy most már nem vagyok szűz, de semmi szúró, bökő, kellemetlen fájdalom nem volt:D

előtte min. egy óra amíg a srác veled foglalkozik, használja azt amije van, és utána "készen állsz"^^ ne izgulj, a totál elrontja az egészet;)

16/L

8/21 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más. Barátnőmnek borzasztóan fájt én meg sem éreztem. De felesleges ráparáznod ha fáj is csak egyszer fog belehalni nem fogsz utána meg már mehet a buli:)
 9/21 anonim ***** válasza:
49%
BAkker. Ennek a hártyának semmi értelme. Csak úgy van. Hát ezt jól beszívtátok csajok
2013. júl. 25. 12:54
 10/21 anonim ***** válasza:

Én azt nem is éreztem, vagyis csak a kellemes részét. Viszont mikor előtte az ujjával csinálta, na az fájt. Lehet akkor szakította át, bár nem vérzett. Viszont ujjal a mai napig nem szeretem...

Lényeg hogyha oda jutsz, ne félj, csak élvezd!

2013. júl. 25. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!