Milyen volt az első?
Figyelt kérdés
hogy történt , hány évesen ( részletesen :D )2013. júl. 23. 18:10
1/6 anonim válasza:
Én 1990-ben kezdtem hét évesen az első osztályt. De miért a szex kategóriába kérded ezt meg?
3/6 anonim válasza:
egyszerűen fenomenális!
14 voltam ifibe első gólomat lőttem szabadrúgásból. mindenki tapsolt :)
de ez igazából más témához fűződik nem itt kell megkérdezni :)
4/6 anonim válasza:
nagyon jó..
lájti zene.. sötét.. vigyáztam rá.. aztán megdugtam oszt ennyi tetszett.. sikerült elévezni rá?
5/6 A kérdező kommentje:
egyátalán nem ezert kérdeztem 4# csak másoknak a tapasztalataira voltam kiváncsi de ha ilyeneken jár az eszed akkor benned lesz valami
2013. júl. 23. 22:20
6/6 anonim válasza:
előre le beszéltük a barátnőmell és hát olyan semmien volt sokáig csináltuk de semmit nem éreztünk egyikőnk se szóval mondhatni semmi különleges nemvolt anyi hogy elmondhatjuk hogy megvolt az elsö..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!