Fiúk! Titeket zavarna, ha az elsőnél nem venném le a felsőmet?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és eléggé gátlásos. Nem tetszenek a melleim, szóval nem szeretném levenni a felsőmet, amikor csináljuk. Ez nagyon gáz lenne?2013. júl. 20. 21:18
11/17 anonim válasza:
nekem is hasonló problémám volt. de hidd el, ott már nem fog érdekelni
12/17 anonim válasza:
Énse vettem le, jo volt igyis nem az a lényeg. nekem se tetszenek a cicieim. de a pasimnak nincsen velûk gondja:D
13/17 anonim válasza:
kérdezd meg... nem hangulatgyilkos kérdés, ha azt mondja, zavar akkor valószínűleg meg is fogja kérdezni, hogy miért nem veszed le. mondd el neki és kérd ki a véleményét. ha szeretitek egymást, akkor meg tudjátok beszélni!
14/17 anonim válasza:
ÉN is gátlásos vagyok.. én úgy voltam, hogy az első alkalomnál volt rajtam melltartó, a második alkalomnál (nem volt teljesen sötét) póló volt rajtam, a harmadiknál (amikor teljesen sötét volt), levettem mindent. Ezek után úgy érzem, már legközelebb is le tudom venni.. szóval ha egyszer leveszel mindent, szerintem utána már könnyebb lesz:)
16/L
15/17 anonim válasza:
Akkor vagy érett a szexre, ha már mersz világosban is meztelenül mutatkozni a párod előtt!
16/17 anonim válasza:
ha mindenképp a szüzesség elvesztése a cél vagy hogy túlessetek ezen és ő eléggé már fel van ajzva szerintem az sem zavarná ha egy megfelelő helyen kilyukasztott szkafanderben lennél
17/17 anonim válasza:
na neked meg minek kel tetszedjen ugyis a pasinak kel nem neked es ez fura a meleidet takarod es a puncid meg mutatod neki arol nem is beszelve hogy hagyod hogy kurjon na ez a durva max egy meltarto ha eleg nagyok a meleid mondjuk 75b sek de ha kisebek akor vedd le aszt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!