Mennyire elítélendő a szüzesség 30 éves kor felett?
Hmm, szerintem ez már 22 évesen sem nagyon jó dolog. Én legalábbis már nagyon szeretném elveszteni, de ahogy az előttem szólók is mondták ennek meg van az oka, hogy miért valaki olyan béna, hogy nem tud egy normális kapcsolatot kialakítani.
Ha meg szándékosan maradtál szűz, akkor meg miért kérdezed, ez esetben egy tudatos választás volt...
Nem elítélendő.
Anyám 40 évesen szűzen ment férjhez. Nem akart szexelni házasság előtt, volt 6 kérője (első 16 éves korában), nem tetszettek neki annyira, hogy hozzájuk menjen. Aztán jött apu. Nem csinált belőle problémát, sőt ellenkezőleg! Becsülte hogy kitartott.
én is úgy gondolom, mint ahogy az előző leírta. 30 éves vagyok és szűz pasi. Prostizni nem akarok, mert nem akarok fertőzést kapni.
Egy olyan lányt szeretnék, aki szeretne. Négy éve szeretek egy lányt, csak nem jöttünk össze.
Nem gáz. A férjemmel mindketten szüzek voltunk, 30 évesen kötöttünk házasságot, és csak az esküvő után kezdtünk nemi életet élni. Mindkettőnk esetében tudatos választás volt a szüzesség, nem csak "úgy maradtunk". A szexuális életünk nem szenvedett tőle hátrányt, jól megy a szekér, most várjuk az első babánkat.
Mindkettőnk számára élvezetes és csodálatos a szex. Magát a technikát viszonylag gyorsan megtanulja az ember, egymás megismeréséhez azonban kell egy élet. Mi mindketten örülünk, hogy a múltunkban nincs senki más, és hogy mindent egymással tanulhattunk meg.
Mindig van valami oka, ha az ember egy bizonyos kor fölött egyedül van. Lehet, hogy szándékosan él egyedül, mint Nicola Tesla, lehet, hogy egyszerűen csak nem jött még el az igazi, de az is lehet, hogy valami gubanc van vele, azért nem sikerült még tartós kapcsolatot kialakítania senkivel. Ez utóbbi nem jó hír; ha veled is ez van, akkor sürgősen tegyél ellene! Keress segítséget, pl pszichológus, jó barát, lelkész személyében.
14:08.
"Mindig van valami oka, ha az ember egy bizonyos kor fölött egyedül van. Lehet, hogy szándékosan él egyedül, mint Nicola Tesla, lehet, hogy egyszerűen csak nem jött még el az igazi, de az is lehet, hogy valami gubanc van vele, azért nem sikerült még tartós kapcsolatot kialakítania senkivel. Ez utóbbi nem jó hír; ha veled is ez van, akkor sürgősen tegyél ellene! Keress segítséget, pl pszichológus, jó barát, lelkész személyében."
Szia
Én 31 vagyok f és szintén szűz. Járok szakemberhez már egy jó ideje(pszichológus) , de egyszerűen nem megy az ismerkedés. Ha meglátják a képemet vagy találkoznak velem élőben egyből lekoptatnak, nem jönnek velem randizni. És az a baj hogy kezdek belefásulni. Ha megszakadok se sikerül ismerkednem.
Ha téged nem zavar akkor nem gáz, bár párválasztásnál nehéz dolgod lesz, mert egy tapasztaltak szeretik, ha a fiú is tapasztalt,de ez nem törvényszerű.
Ha nagyon zavar ha még szűz vagy, és nincs párod akkor, menj el fizetős helyre, vannak akik a saját otthonukban, normális körülmények között fogadják az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!