Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen szex?

14 évesen szex?

Figyelt kérdés
Szerintetek normális lenne,ha 14 évesen lefeküdnék a barátommal?Mert ő is akarja és én is,de nem vagyok túl fiatal hozzá?

2013. júl. 19. 13:44
1 2
 11/15 anonim válasza:
61%
Ki is tagadnám a lányomat. Éretlen kölykök vagytok hozzá, még a pettinghez is..arról nem is beszélve hogy egy lánynak neveltetésből származóan kéne lennie egy tartásának, nem oda dobnia magát 14 évesen... Szüleidre hozol szégyent,majd megkapják másoktól hogy milyen jól nevelték a lányukat. De tegyed. Hát ki vagyok én hogy ítélkezzek...?
2013. júl. 19. 15:52
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem a koroddal van itt a nagy baj, csinálhatnád 14 évesen. Számomra a gond az, hogy itt kell megkérdezned ezt. Úgy gondolom, még nem állsz készen rá. Akkor csináld, ha már nem érdekel, hogy mennyi idős vagy, meg hogy ki számára "gáz", meg ilyenek, és nem vadidegen emberektől kérdezed, akiknek ha azt írják, hogy csináld csak, már ideje, sem jelent semmit, viszont a Te életedben elég komoly következmények lehetnek.

Pettingeljetek. (:

2013. júl. 19. 16:33
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Szégyen,hogy 14-15 éves taknyos gyerekek már pettinggelnek és szexelnek,nem hiszem el,hogy a szüleitek nem tudtak normális értékrendre tanítani titeket...
2013. júl. 19. 20:47
 14/15 anonim válasza:
39%
Nem a korával van a baj...? ez beszharás...térjetek már eszetekhez 14 éves...ti mit csináltatok 14 évesen?
2013. júl. 19. 21:24
 15/15 anonim válasza:
37%
sex tényleg korai 14 évesen, de petting? az csak segít megismerni a saját testüket és a másikét is. és persze nagyon jó.
2013. okt. 6. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!