Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Velem van a baj?

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Kidobott a barátom,mert 3x próbálkoztunk de mindig abba hagyta hogy ő ezt így nem csinálja meg hogy ő ezt nem tudja átszakítani.

Ujjazni se bírt mert rettentően fájt.

Bedugni meg 1 centire se bírta mert egyből ütközött.Ez normális?Nem 2-3 cm-re kellene hogy legyen?

Azt mondta nagyon szűk vagyok és hogy vastag a szűzhártyám.

Szerintetek meglátogassak egy orvost?

18/l

2013. júl. 18. 15:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a volt pasiddal van a baj ,egyszerűen nulla az ágyban. Valószínű mással sem fog neki menni a dugás.
2013. júl. 18. 15:36
 12/21 anonim ***** válasza:
ez a pasi elég béna...
2013. júl. 18. 15:37
 13/21 A kérdező kommentje:

Csak az a baj,hogy ő ez a tipikus kivagyok mi vagyok bárkit megkaphatna és mindenhol a középpontba van.

Ha most még nekem állna feljebb képes lesz pletykát csinálni belőle ahogy kiismertem 1 év alatt.

Nagyon megszerettem és most összetörtem.

Már teljesen bemesélte a fejembe hogy én vagyok a hibás mindenért. :(

2013. júl. 18. 15:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért kell letörni a szarvát, jól mondta a 10-es.
2013. júl. 18. 15:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Ez a hapek tényleg barom... azért egy szűz lánnyal ezt játszani... nem tudok mit mondani, csak hogy fel a fejjel! jönni fognak még palik, akiknek te leszel az istennő, ne aggódj ;)
2013. júl. 18. 16:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Legalább rendesen felizgatott?
2013. júl. 18. 16:07
 17/21 A kérdező kommentje:

Fel,persze azzal nem volt gond.

De 2 perc után elment a kedvem az egésztől mikor rám ordít hogy " ne nyarvogjál már! " .

De ha egyszerűen vadul csinálta nem tudtam mit tenni :( Én csak szóltam hogy fáj.

Aztán csinálta ő óvatosan is,de akkor is fájt és akkor lett belőlem elege,hogy én ne oktassam őt ki mert eddig akárhány csajjal volt mindig sikerült neki. :/

Hát ezért érzem én magam szerencsétlennek :(

2013. júl. 18. 16:16
 18/21 anonim ***** válasza:

Csak ismételni tudom, ez egy barom.

A szűz lányokat nem egyszerűen fel kell izgatni, a gátlásaikat is fel kell oldani. És az ordibálással nyilván nem fog menni.

2013. júl. 18. 16:18
 19/21 anonim ***** válasza:
ordított egy szűz lányra, hogy ne nyarvogjon o.o ... a helyedben kidobtam volna a glyóit az ablakon, és tarkóncsaptam volna, hogy ne nyafizzon, mint egy töketlen xD
2013. júl. 18. 16:22
 20/21 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok :)

Mindenkinek köszönöm a hozzászolást :)

2013. júl. 18. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!