Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem akarom még elveszíteni,...

Nem akarom még elveszíteni, de kívánom a barátomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és négy hónapja vagyok együtt a barátommal akit nagyon szeretek, és ez az első igazi komoly kapcsolatom. Mikor ketten vagyunk hevesebb csókolózás fog el minket, . Azóta egyre többet kívánom, hogy felettem feküdjön, és csókoljon, és néha eljátszadozok a gondolattal, hogy mi lenne ha, aztán meg megálljt parancsol az agyam hogy én ettől félek, és néha nem tudom hogy mit akarok.(néha"összezavarodok") Mit tanácsoltok?

2013. júl. 18. 09:18
 1/7 anonim válasza:
petting? (egyébként szűz vagy még?)
2013. júl. 18. 09:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Nyalasd ki magad :P
2013. júl. 18. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:
2013. júl. 18. 09:22
 4/7 A kérdező kommentje:
(első válaszoló) igen,szűz vagyok,és nem volt petting.
2013. júl. 18. 09:23
 5/7 anonim válasza:

(első vagyok)

a barátoddal beszéltetek már a témáról? ő hány éves? tapasztaltabb nálad?

2013. júl. 18. 09:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Megoldás az orális szex. Vagy felváltva, vagy egyszerre (69)vagy így is,úgy is.

Teljes kielégülést okoz mindkét részről (ha jól csinálják)de nincs terhességveszély és megmarad a szüzesség.

De semmi nem indokolja, hogy elzárkózz a szüzességed elvesztésétől.Ezt pont akkor érdemes "beáldozni",amikor egy ilyen kapcsolat, szerelem van az életedben. Egyáltalán nem kell tartanod a dologtól, ha jó nedves vagy és rendesen fel vagy izgulva,akkor csak egy kis feszítést fogsz érezni pár percig,ami izgalmas érzéssé változik hamar.(Csak az extrém szűk,vagy a félelem és a stressz miatt száraz és görcsös lányoknak vagy túl vastag pénisszel fáj.Ha igazán jó az előkészítés,nincs stressz és nem túl vastag az a szerszám,akkor lehet,hogy egy csepp kellemetlen érzés sem lesz még az első pillanatokban sem.)

2013. júl. 18. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nem az alapján döntesz hogy kívánod-e és akarod-e őt, akkor mégis mi a jó franc alapján? :DDD

Nem érzed hogy ez kicsit értelmetlen? :D

30F

2013. júl. 18. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!