Nagyon rasszista vagyok, ha egy kizárólag négerrel akarom elveszíteni a szüzességem?
Figyelt kérdés
18 éves múltam.2013. júl. 17. 17:36
11/22 anonim válasza:
Nem vagy rasszista de ez azért eléggé fura.
Nekik nagyobb farkuk van,fájhat,pláne az első...
Hát nem tudom.
12/22 anonim válasza:
Ez nem rasszizmus, max. diszkrimináció.
13/22 anonim válasza:
ez nem rasszizmus csak hulyeseg.
14/22 anonim válasza:
nálam is csak afro pasik jöhetnek szóba. az első is afro volt, és nem bántam meg :) imádom őket az ágyban (persze nem fekszem össze az összessel, nehogy azt gondold), azért van határ... :) nagyon szenvedélyesek és odafigyelők
15/22 anonim válasza:
utolsó voltam, ha kérdésed van, privátban nyugodtan írj
16/22 anonim válasza:
De rasszista vagy. Ostobák, ez is rasszizmus, előnyben részesítei a csokiszörnyeket.
17/22 anonim válasza:
:/ védekezzél rendesen, ha már szóba jön, anyámnál is ez volt :x azt sosem bocsájtom meg neki!
18/22 anonim válasza:
17-es mi történt? Megszülettél, vagy a kistesó született meg, vagy HIV+ lett a mamád?
(Afrikában van ahol 20% feletti a HIV+ a lakosság körében, ezért kérdezem.)
19/22 anonim válasza:
én voltam az, sajnos :/ de így meg nagyon rossz volt a többi normális tini között élnem, tehát londonba költöztünk, könnyű volt, apa is segített ebben :)
20/22 anonim válasza:
sztem szűzen halsz meg de pontozz le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!