Van itt olyan, aki egy nála (sokkal) idősebb "ismerős" pasival vesztette el a szüzességét? (részletek lennt)
Nos, volt már, hogy tettem fel kérdést a ebben a témakörben és elég sokan írtak nekem privátot, volt olyan is, aki felajánlotta, hogy elveszi a szüzességemet, mert ő "különösen gyengéden bánna velem, stb stb..." és utána még barátok is lehetünk.Ezek többségében 30 feletti pasik voltak (vagy legalábbis annak mondták magukat). Én természetesen még csak nem is válaszoltam nekik, ilyesmi meg sem fordulna a fejemben, pláne nem netről keresek szexpartnert az első alkalomhoz....
A kérdésem az lenne, hogy veletek volt-e már olyan, hogy egy (nem feltétlenül netes) ismerősötök felajánlotta nektek, hogy "szúztelenít" titeket? Ha igen, volt olyan aki belement?
Csak kiváncsiságból kérdezem, az értelmes válaszokat előre is köszi. :) 20/L
Figyelj!
Ez nem egy olyan dolog,amit egy olyan embernek kéne odaadnod aki iránt nem érzel semmit.
Ha beleszeretsz a jövőben egy fiúba,és ő is kölcsönösen szeretni fog,hidd el ez nagy megtiszteltetés egy fiúnak,főleg ha a szerelme ajándékozza meg ilyennel.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!