Nagyon szűk vagyok, még a tampont sem tudom felhelyezni. A barátomnak pedig igen vastag. Nagyon fog fájni az első?
14 évesen még nagyon korai, ne csináld ha nem akarod!
Ha megmondod a szemébe hogy ez neked még korai, akkor biztos megérti, ha nem akkorhagyd ott met csak ezért kellesz neki
Örülök, hogy itt ilyen derűlátó emberek vannak. DE mi van ha a barátja csak kamuzik Neki, hogy ráér még az, és mondjuk "lecseréli" egy olyan lányra, aki már kész erre a dologra?
Lehet, hogy csak én nem bízom már egyáltalán az emberekben, de szerintem ez is szóba jöhet.
én is tizennégy voltam..volt egy próbálkozásunk, az nagyon fájt (nem is sikerült, ezért volt csak próbálkozás), pár hónappal később viszont megismételtük nyugodt körülmények között, és összejött.(nem fájt.)
a tampont néha én sem tudom feltenni magamnak, viszont a szex egyáltalán nem fáj..ez csak ellazultság kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!