Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha nem használunk az elsőnél...

Ha nem használunk az elsőnél síkosítót, akkor rossz lesz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szűz lány vagyok, és szeretnék lefeküdni a barátommal. Eléggé rá vagyok kattanva, szóval nincs gond azzal, hogy nem vagyok elég nedves. Ezért nem is gondoltam arra, hogy kellene síkosító. VAgy azzal jobb lenne?

2013. júl. 16. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nedves vagy, nem kell síkosító.
2013. júl. 16. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert, ha elég nedves vagy, akkor mire akarod használni?
2013. júl. 16. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Dehogyis... a síkosító akkor kell, ha nem vagy elég nedves, alaphelyzetben nincsen rá szükség. Én pl 20 éves koromig nem is hallottam róla, hogy létezik ilyen, de még azóta se próbáltam... x)
2013. júl. 16. 10:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát itt olvastam, hogy elvileg úgy a legjobb, ha azt használnak első alkalomnál...
2013. júl. 16. 10:11
 5/6 anonim ***** válasza:
lehet kényelmesebb, de ha elég nedves vagy akkor nem kell. Plusz ha kell vegyél extra síkos óvszert, az bőven elég. (a túl síkos sem jó, tapasztalat)
2013. júl. 16. 10:38
 6/6 anonim ***** válasza:
az óvszer eleve síkosított
2013. júl. 16. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!