Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha valaki szűz az lehet...

Ha valaki szűz az lehet leszbikus vagy meleg?

Figyelt kérdés

vagy előbb ki kell próbálni az ellen tétes nemmel ?

17/L

2013. júl. 15. 20:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha egyszer szerelmes leszel, akkor tovább nem lesz kérdés... És ha most tegyük fel, nő vagyok, és szerelembe esek egy férfivel, kezdjek el tűnődni, hogy de végső soron nem próbáltam még csajjal? Minden porcikám rá vágyik, testileg-lelkileg, de várjon még picit, előbb valamit ki kell próbálnom... Ugyanez működik a "másságnál" is. Ha megérzed, kit szeretsz, és, hogy ő kell, akkor nincs kérdés. Az meg mezei baromság, hogy előtte ezt meg azt ki kell próbálni, francokat, ezt azért találták ki, mert kizártnak tartják, hogy a másság létező és valós dolog, sok férfitől hallottam már, hogy "bezzeg ha az én farkam lenne benne, egyből hetero lenne". mert, miben különleges az ő p.cse? Ne fárasszon már... mert, hogy az illetőt még nem d.gták meg jól... semmi köze egymáshoz, hetero vagyok, nekem is volt már rossz egy-egy aktus, mégse "tértem át" a nőkre, mert ez nem így megy. a másság nem egy gyógyítható - vagy egyáltalán gyógyítandó - betegség, és nem választás kérdése, szomorú, hogy ma a társadalom nem úgy áll hozzá, és nem a helyén kezeli. ha találsz valakit, akit tényleg szeretsz, nem szabad, hogy egy társadalmi elvárás vagy tévképzet álljon a boldogságod útjába: az legyen az első a szerelmi életedben, hogy a dolog mindkettőtöknek jó legyen, adjon valamit, semmiképpen se ártson. Csak ezen után következhet bármi más "külső kényszer".
2013. aug. 20. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!