Fiúk/lányok mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok a barátnőm 14 éves. Tegnap felhozta a szexet,azt momdta hogy már leszeretne feküdni velem de én még nem-et mondtam:/! Volt már köztünk minden, csiklo izgatástol az ujjazásig minden :) De én nem akarom "megrontani" úgy érzem neki túl korai lenne? Már azon is gondolkodtam,hogy inkább szakitok mint ,hogy megrontsam:/ Segítsetek,mit tegyek?2013. júl. 12. 23:44
11/20 anonim válasza:
Egy kislánnyal járni elég gáz,pláne az,hogy szexelni akar...Már az is durva,hogy fogdostad,meg ujjaztad,már megrontottad,14-15 évesnek a csóknál több nem kell,basszus éretlen kis csitri már megdugatná magát, a helyedben keresnék egy korban hozzád illőt.
12/20 PewDie! válasza:
Vegulis, neki kellene legjobban tudnia, mikor erzi magat keszen, na meg ha nem csak kis baratnoi elott akar menozni, h. o mar ilyet is meg olyat is csinalt. Az egy masik dolog, h. manapsag mindenkit elkonyvelnek r*bancnak, csak mert eretebb. :D
13/20 anonim válasza:
Azért nem érettebb,mert szét tenné a lábát,14-15 évesek nem érettek a szexre egyátalán.
14/20 PewDie! válasza:
13: Hat, elvileg ha megjon a havibaja, akkor mar igenis erett nonek szamit. :) Anno nemhiaba az volt a normalis, h. ilyen korban mar ferjuk volt a lanyoknak. Most csak mas a tarsadalom es vannak bizonyos normak, amiket elvileg be kellene tartani. Elvileg. :)
15/20 anonim válasza:
Nem érett mert vérzik,egyátalán 14 évesen gyereket kihordani is veszélyes,de agyilag és lelkileg pláne nem érett,a nőtől meg messze van.
16/20 PewDie! válasza:
A havi verzes azt akarna 'jelezni', h. mar megtermekenyitesre alkalmas a szemely. Az, h. lelkileg nem kesz ra, vagy hogy a terhesseg MINDEN korban veszelyes, valami mas.
Alapbol, miert is ezen kell vitatkozunk? Szegeny csaj nem csaladott akar alapitani.
17/20 anonim válasza:
Azért vitatkozok,mert egy 14-15 éves még nem érett a szexre,a serdülés része,hogy először megjön a menstruáció,attól ,hogy képes a megtermékenyülésre még nagyon kicsi az esélye,hogy ki is hordja pláne 9-13 éveseknél,és ugye közülük is sokan menstruálnak már.Testileg sem teljesen érett,de lelkileg agyilag abszolút nem,ezért sem kéne erőltteni e a srácnak,remélem sikerült felfognod.
18/20 PewDie! válasza:
Szerintem az erettseg tobb mint relativ dolog, nem te vagy a lany testeben es fogalmad sincs, mit erezhet. A szex pedig nem mindig a terhesseggel egyenlo.
De hat legyen igazad, remelem ettol boldogabb leszel. :)
19/20 anonim válasza:
Arra céloztam a szex igenis komoly dolog,és 14 éves kislányról van szó,tudom,hogy igazam van,és nem ettől függ a boldogságom
20/20 PewDie! válasza:
Oke, az igaz, h. ugy lenne aranyos, ha a kislany meg 14 evesen max. anyuci magassarkuit lopna el es titokban kifestene magat, de nem igy van. De 14 evesen mar sokan ennel tobbet akarnak, es mondhatod, h. ez nem megfelelo es nem nekik valo es tabuizalhatod, amennyit csak akarod, de igy marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!