16 vagyok a barátom 21 szerintetek hülyeség lenne elveszteni vele a szüzességem?
Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy a barátommal már egy kis ideje együtt vagyunk (3 hónapja)eddig mindig mondtam neki hogy még túl korainak érezném a szexet, de valahogy már úgy érzem készen állnék rá. Szerintetek hülyeség lenne? várjak még? vagy ha szeretem akkor már mehet?2013. júl. 11. 21:06
11/15 anonim válasza:
én 15 voltam, barátom 21 :)
3 hónap után feküdtünk le, 16 hónapja vagyunk együtt :)
ha szeretitek egymást, szerintem nem hülyeség :)
12/15 anonim válasza:
Le akarsz vele feküdni?
Nem az a kérdés, hogy el akarod e veszíteni, hanem Vele akarod e elveszíteni és le akarsz e VELE feküdni. Ha nem akkor hülyeség. Ha igen akkor miért ne?
Ha úgy érzed kész vagy a szexre és szeretnéd már, akkor miért ne?
13/15 anonim válasza:
én 14 voltam amikor elvesztettem, a barátom már a 22őt töltötte, 2hét után feküdtem le vele, és nem ő volt az első barátom, de benne éreztem, hogy ő az igazi, imád, óvatos volt, nagyon figyelt rám, mindig azt nézte, hogy nekem legyen a legjobb.:) Mi még azóta is együtt vagyunk;) Ebben a helyzetben neked kell döntened, ő lenne az aki megérdemelné a szüzességed? Megbízol benne teljesen? Tiszta szívből szeretitek egymást, és nem csak kihasználni akar? Ezeken gondolkodj el, és megtudod a válaszod, hogy le kéne-e feküdnöd vele vagy sem:) 18/L
14/15 anonim válasza:
Serintem siman mehet a szex !!!
15/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2013. júl. 17. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!