Ha összejönnétek egy 20éves szűz lánnyal mennyit várnátok rá?
Figyelt kérdés
mikor ideális ilyen korban lefeküdni a férfival ha még a lány szűz de a fiú már nagyon nem az?
normális válaszokat kérek köszönöm :)
20L
2013. júl. 11. 16:35
11/20 anonim válasza:
És miért kéne várni? Nem értem.
12/20 anonim válasza:
én is annyit várnék amennyi neki jó... és nem tartanám annak:)
19/f
13/20 anonim válasza:
Ha szeret Téged, akkor bármeddig vár!
15/20 anonim válasza:
Szerintem ha tényleg szeret addig vár rád, ameddig te készen nem állsz rá. Az tök hülyeség. hogy a tinilányokra várnak, de egy huszonéves nőnek már 2 hónapon belül le kell feküdnie a pasival, különben szakít vele... A szűz az szűz, tök mindegy, hogy 16 vagy 21 éves, attólmég meg kell hagyni neki az időt arra, hogy "felkészüljön"... :) 20/L
16/20 anonim válasza:
Az utolsó hozzászólóval teljesen egyetértek. Az én barátom 3 éve vár..:D Azt hiszem kibírja és egyre jobb a kapcsolatunk így örülök is neki, hogy nem az elején történt.;) Aki meg azt írja, hogy 3 hét vagy pár hónap után dobja a csajt az nem szereti igazán a lányt nem pedig az, aki nem fekszik le mással ennyi idő után... Nem vagyunk egyformák mindenkinek más a tempója, lelkivilága és máshogy éli meg ezeket a dolgokat éppen ezért személy és emberfüggő, ha meg szeretsz valakit alkalmazkodni fogsz még, ha a srác részéről ez azt is jelenti, hogy növelnie kell az önuralmát és a kitartását, max erősebbé teszi, ha nem puhap...
17/20 anonim válasza:
Pár hét amíg eldönti hogy kíván-e. Ha igen akkor 1 hónapon belül fokozatosan de elérném szerintem a normál szexet is.
28F
18/20 anonim válasza:
MIvel én lassan 40 vagyok, akármennyit. Mit nem adnék egy 20 évesért...jaaaj anyám :DDDD
19/20 A kérdező kommentje:
ez mind szép és jó amit leírtatok csak sajnos ez nem így van nem így tapasztalom :/
2013. júl. 12. 19:52
20/20 anonim válasza:
07-12 19:52
Ha lehet kapni 200 ezerért vadi új Mercit és ingyen is akkor nyilván az ingyenes jobb ajánlat még akkor is ha a másik is nagyon csalogató.
Ha úgy nézel ki mint pl Angelina Jolie 20 évesen akkor persze tuti hogy sokan várnak majd rá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!