Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kb meddig fog fájni a szex?...

Kb meddig fog fájni a szex? Hány percig vagy alkalom függő?

Figyelt kérdés
Szűz lány vagyok, kicsit izgulok is most fekszek le a barátommal majd, próbálok ellazulni ahogy csak tudok, bizok a pasimba télleg olyan aranyos volt elmondta rengetegszer hogy ugy csinálja hogy a legjobb legyen nekem és odafigyel végig:) de még is izgulok és tartok tőle:( Melyik pozzel kezdjük petting után? tapasztalatok?:)
2013. júl. 10. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csináljátok a Magyar nyelvtan könyvön. Hátha jobb lesz.
2013. júl. 10. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a legegyszerűbbel missziónáriussal kezdetnek az a legjobb
2013. júl. 10. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Mosszionariussal kezdjetek:) es ha elotte hosszu az elojatek akk nem fog annyirq fajni de ember fuggo:) nekem kicsit feszitet. Ne parazz ra:)
2013. júl. 10. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy pillanat vagy annyi se valaki meg se érzi

(jó persze ha a barátod egy kigyúrt izom ni gger akinek 60cm félbehajtva akkor más a szitu)

2013. júl. 10. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más, ezer dologtól függ, hogy mennyire fáj. Ne izgulj, mindenki kibírta, te sem fogsz belehalni.
2013. júl. 10. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
mindneképp misszionáriusban. AMi angyon fontos hogy angyon fel elgyél izgulva. A legjobb ha orgazmus közeli állapotban vagy már és akkor próbálkoztok, próbáld meg nagyon ellazitani magadat. védekezésről ne feledkezzetek meg.
2013. júl. 10. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!