Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Könnyebb lenne az életem ha...

Könnyebb lenne az életem ha 17-18 évesen hagyom hogy a srác megfektessen? 24 éves szűz.

Figyelt kérdés
Akkoriban lett volna aki csak szexre hajtott nálam, de én őt annyira nem akartam mert nagy csajozó, és csak egy pipa lettem volna, meg mondjuk nem is vonzott annyira. De már bánom, mert így 24 éves szűzként iszonyat gátlásos vagyok, meg sokaknak ez nagyon kiábrándító. Meg is értem mert itt vagyok testileg felnőtt nőként és olyan ügyetlen leszek mint egy 15 éves, pedig egy 20-on éves férfi már nyilván nem akar sz*rakodni egy ilyennel mint én...
2013. júl. 10. 07:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Lehet, de ha nem lett vna komoly kapcsolatod, ugyanilyen tapasztalatlan lennél, hiába nem vagy már szűz.

Más: egy normális pasi - aki szeret és szeret tanítani - nem akad fenn ilyenen, hanem bevezet a szexbe. Én 23 évesen feküdtem le először férfivel, akit nem zavart, hogy szűz vagyok. Tanított, segített, feloldott, és azóta is imádjuk egymást.

2013. júl. 10. 22:26
 22/22 anonim ***** válasza:
Nem hidd el egy 20 éves szűz lány.
2014. dec. 5. 03:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!