Az egyik haverom (fiú) elakarja árverezni a szüzességét, mennyit kaphat érte?
Figyelt kérdés
18éves,sztem elég beteg ötlet.még lányoknál lehet is hallani külföldön(!) h rengeteget fizetnek érte de egy fiúnál?2013. júl. 6. 22:28
1/12 anonim válasza:
a hátsó szüzességét szívesen elveszem.
55 F
2/12 anonim válasza:
Akkor teszek egy licitet. 10.000 Huf.
Ha érdekel írj.
31F
3/12 anonim válasza:
tudod hogy eszméletlen retardáltnak kell lenni hogy egy ilyen csodás kérdést kitalálj ?
5/12 anonim válasza:
Megvettük:D de egyébként ti ezt komolyan gondoltátok?:D
7/12 anonim válasza:
Szerintem egy fiú szüzességéért semmit nem adnának! :D Örülnek, ha egy lány ingyen lefekszik velük. :)
8/12 anonim válasza:
a haverodnak kell majd fizetni egy 10-est
9/12 anonim válasza:
Hát lányok tuti nem fizetnének érte sőt neki kéne fizetni lányoknak..
De biztos vagyok benne hogy van jó pár aberált férfi úraság aki fizetne érte sok pénzt...
10/12 anonim válasza:
Kb 60.000Ft-ert kelt el par eve kulfoldon egy srace, egy csaje meg ugyanazon az aukcion jopar millaval tobbert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!