Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez a kis vér normális?

Ez a kis vér normális?

Figyelt kérdés

Ma feküdtem le a barátommal.. szűz voltam, először párszor már ujjazott, használtunk gumit is. szex közben nem véreztem, utána sem. mikor betette nagyon picit fájt, aztán utána már nem.

most pisilés közben megtöröltem ott lent, kicsit véres volt a wc papír, ez mi ? szűzhártya miatt ?

2013. júl. 5. 23:44
 1/5 anonim ***** válasza:
vagy megjött a menzesz... :)
2013. júl. 5. 23:45
 2/5 A kérdező kommentje:
az majd 20 nap múlva :)
2013. júl. 5. 23:49
 3/5 anonim ***** válasza:

a szexuális együtlét fiatal korban mikor még nem állt be a menzesz olykor megbolondithatja annak a rendjét.

Ennyi adat után sokmindenre lehet asszociálni. Lehet hogy a szüezzés miatt lehet mert felsértett bent valamit a srác.

És lehet azért is meg megborult a keringésed.

2013. júl. 5. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagy valószínűséggel elszakadt a szűzhártyád. Én még a második alkalom után is 3 napig vérezgettem, ezek beleférnek.
2013. júl. 5. 23:55
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. júl. 6. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!