Ha a nőknek fáj a szüzesség elvesztése, akkor miért nem intézik el saját maguknak?
Nem is tudom válaszoljak-e, mert a kérdező olyan éretlen, hogy a szexre még gondolnia sem szabadna.
Én férfi lennék, engem izgatna, hogy én tévedek egy lánynál olyan területre, ahová más még nem jutott be.
Sok lánynál pedig egy szimbólum. És ezt had legyen joga eldönteni, hogy hogyan akarja elveszíteni.
Ha te nem szeretsz szűz lányokkal "bajlódni" akkor ne kezdj velük, probléma megoldva.
mert az elvesztése nekem spéci nem arról szól h magamnak megcsináljam ..
én azzal vesztettem el akit szerettem nagyon ( még most is)
és örülök h neki adtam magam.. és nem csak én szaggattam át magamnak :D
ez egy emlék marad .. vele történt meg, és nem fáj annyira ha a srác tudja hogy mit hogyan.. csak el kell lazítani :)
Kedves kérdező, Te ezt komolyan kérdezed?!
Arra nem gondoltál, hogy egy nő azért veszíti el valakivel a szüzességét, mert SZERETI?! Bárhogy is próbálom, nem tudom elképzelni, hogy valaki akinek van lehetősége arra, hogy a Párja vegye el a szüzességét, ne Őt választaná, hanem mondjuk az ujját, vagy egy vibrátort...elég morbid. Ha meg fáj a partnerrel az sem baj, mivel ha nem csak magával foglalkozik, akkor óvatosabban csinálja, ennyi.
Ha magamból indulok ki, szép emlék a szüzességem elvesztése, mert azzal történt akivel tényleg szeretjük egymást, és így jobb, mintha magamnak vettem volna el...
Kérdező, ez komoly??? Ha szeretsz valakit, nem számít a fájdalom. A barátom sokadik pettingnél megkérdezte, hogy félek-e, és mivel igent mondtam, akkor nem lépett tovább, de nemsoká már igen. Paráztam a fájdalomtól, meg az ismeretlentől. Aztán az első pár másodperc tényleg nagyon fájt - mintha szétszakadtam volna -, de aztán már kevésbé.
A szex végén pedig boldog voltam, hisz azzal volt az első, akit szeretek, még beszélgettünk, simogattuk egymást, stb. Hiába a fájdalom, nagyon jó emlék - ha viszont magamnak veszem el, életem legsz.rabb tette.
Meg magamnak biztosan nem csináltam volna, így is azt hittem, elmenekülök, de a barátom szorította a vállam, nem engedett ;)
Üzenném a kérdezőnek, hogy most nagyon megnevettetett xDD
Egyébként aki undorodik a vértől és egyéb ilyen meglepi szerű dolgoktól szex közben, AZ NE SZEXELJEN! :) aki ezt nem tudja megemészteni annak nem való.
"Na, a biztonság kedvéért ezen nézeted minden lánnyal közöld, akivel randizol, és akkor garantáltan nem lesz dolgod egy szűzzel sem, mert lelépnek :D Meg a normálisabb nem szüzek is :D"
Gondolod, hogy ezzel csajozok? -.-'
Azt hiszed, hogy ennyi eszem van?
"Gratulálok... gondoltál te már életedben magadon kívül valaki másra is?"
Igen, gondoltam. Sokáig nem foglalkoztam a saját érdekeimmel és csak az foglalkoztatott, hogy mit gondolnak rólam mások. Ki is alakult nálam egy jó hosszú ideig tartó szorongásos depresszió, ami nagyon kegyetlen és érzéketlen emberré tett. Azóta megtanultam, hogy csak az erős és sikeres viheti valamire, a gyengék elbuknak.
Sajnálom, mindig is irigykedtem azokra, akik lazán veszik a dolgokat és minden összejön nekik az életben, amit csak akarnak. Nálam nem így megy, nekem keménynek kell lennem a túléléshez. :(
Az, hogy csak azzal foglalkoztál, hogy mások mit gondolnak rólad, ugyanaz, mint ha csak magaddal foglalkoznál lényegében, csak más a megközelítés, de a középpontban te vagy, magad és a saját megítélésed körül forog a világod.
Én arra gondoltam, hogy volt-e már más fontos neked. Nem az, hogy az a másik mit gondol rólad, hanem konkrétan a másik ember. Volt-e már olyan, hogy mindennél fontosabb legyen neked az, hogy a másik jól érezze magát, hogy mindent megtennél, hogy neki jó legyen, még olyan áron is, hogy magadból hülyét csinálsz, magadat háttérbe szorítod.
Egy másik ember jólétéért (nem anyagi értelemben) mindent megtenni és csak azzal foglalkozni, hogy mások mit gondolhatnak rólad, két teljesen más fogalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!