Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha én még szűz vagyok, de a...

Ha én még szűz vagyok, de a barátom nem, akkor szerintetek mennyi idő után normális lefeküdnöm vele? (18 vagyok)

Figyelt kérdés
Nálunk az első csók elég gyorsan történt, de nem szeretném , hogy a szexszel is ez legyen.

2013. jún. 29. 00:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
pontosan amikor ugy érzed készen állsz rá. Ne mások véleményétől tedd függövé a kapcsolatotokat hanem önállóan hozz meg bizonyos döntéseket.
2013. jún. 29. 00:55
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
se nekik nem az a gondjuk hogy 18 évesen kivel és hányszor kurassák magukat
2013. jún. 29. 00:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Attól hogy neked nem jön össze semmi, más nem megkuratja magát, hanem lefekszik a barátjával...ami szép évekig eltarthat.

De nem baj. A gyönge embereknek ott van az öngyilkosság, és a vallás. A nagyon buták meg még bele is őrülnek.

2013. jún. 29. 00:57
 14/16 anonim ***** válasza:
32%
Magamból kiindulva én a barátnőmet kidobtam 3hónap után mert ugyan ez volt a helyzet és meguntam.. annyit tudtam várni
2013. jún. 29. 04:54
 15/16 anonim ***** válasza:
89%

Az én ismerõseim között az az elterjedt, hogyha szűz vagy, 3 hónap, ha nem, 3 hét. Persze ez nincs kőbe vésve, de szerintem korrekt.

Viszont a szex előtti időszakban pettingeljetek, aludjatok együtt, ismerjétek meg egymás testét. Így nem fogsz izgulni rajta, neki meg könnyebb lesz a várakozás:)

2013. jún. 29. 09:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezek után egy percet sem várnék
2013. jún. 29. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!