El szeretném mondani anyumnak, de így hogyan?
Figyelt kérdés
3 hónapja együtt vagyok a barátommal, és pettingeltünk. Nem szeretnék még vele lefeküdni azzal még várnék.Család tud a barátomról, és mondták idén nyáron vigyük el magunkkal nyaralni..és hát jó lenne vele együtt aludni.Anyuval elég ingatag a kapcsolatunk, minden esetre szeretném neki elmondani hogy pettingeltünk már..múltkor el is kezdtünk a szexről beszélni, de felhozta, hogy az ő anyja sosem kérdezte tőle hogy 'miújság' ilyen téren..és így inkább fel adtam.Szeretném ha tudná, hogy megbízhat bennem, és tudná, hogy mindent elmondok neki..de így hogyan?2013. jún. 28. 02:06
11/20 anonim válasza:
Tévedsz kedves utolsó,szeretkezni szoktam nem ba**ni de te biztos beéred annyival.Nem 13-15 évesen kéne pettingelni ,és 16-17 évesen sem hiszem,hogy 3 hónap után amikor még nem is ismerik a másikat,az,hogy felnőttként mikor az más dolog,de gyerekként nem szabad elsietni.Azért mert valaki ahogy te mondanád nem ba**ik gyerekként nem 40 évesen fog először....
12/20 A kérdező kommentje:
A hasznos tanácsokat köszönöm,de hogy mégis válaszoljak a kérdésetekre,azért szeretném anyámmal megbeszélni hogy tudja, hogy bízhat bennem és hogy őszinte vagyok hozzá!Viszont inkább hagyom akkor. Utolsónak pedig.. szerintem az én döntésem mikor kezdek el pettingelni a barátommal azt hiszem nem ez volt a kérdés hogy "TE hány éves kortól látod jónak a pettingelést?".De azért várok további hasznos válaszokat, ment a zöld 'nyilacska'..:)
2013. jún. 29. 00:08
13/20 anonim válasza:
Látom a korod nem írod le, fogadjunk nem vagy 17 sem
14/20 anonim válasza:
kérdező nem emiatt fog megbízni benned. Sőt szerintem infarktust kapna, ha tudná ma már 3 hónapnyi járás után pettingelsz.
15/20 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, és már nem aktuális a kérdés.
2013. jún. 30. 00:07
16/20 anonim válasza:
Nem kell elmondanod neki! Sot szerintem jobb is ha nem mondassz semmit es akkor nem fog aggodni. Minden szulo valamilyen szinten azert felti a gyermeket az ilyenektol ugyhogy szerintem ne mond el neki ha meg akarod a baratoddal folytatni ezt az egeszet. Ha elmondod az is lehet hogy nem fogja anyud tobbet engedni hogy talalkozz a baratoddal vagy hasonlok.
17/20 anonim válasza:
Figy tök jó ha őszinte vagy vele bizonyos határokon belül..Te ismered anyudat..Ha annyira jól kijössz vele hát mondd el bátran mindent,de utánna nem hiszem h engedné a nyaralásnál,hogy melletted aludjon..stb üdv tomii
18/20 A kérdező kommentje:
köszönöm :) végül nem mondtam el neki..lehet így jobb.
2013. júl. 1. 00:51
20/20 Tseppkoe válasza:
Nem "lehet", hanem biztos!
Azok alapján, amit tudunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!