Fiuk! Mennyi az az eletkor egy lanynal amikor mar azt mondjatok, hogy nagyon ciki, hogy meg szuz -vagy- nagyon ciki, hogy mar nem az?
Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 20:00
21/28 A kérdező kommentje:
17-es ,ezt olyan szepen kifejtetted ;)
2013. jún. 26. 22:27
22/28 anonim válasza:
19-es
Bárcsak helyeselném amit írsz:-(. Én pont hogy 30 elmultam , számomra rendkívül szégyenteljes hogy "az" vagyok. De nem is az aktus ami igazán hiányzik, hanem hogy senki se akar ismerkedni velem.
23/28 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor elég sok levelet kaphatsz itt. :D
24/28 anonim válasza:
Ennyit rólatok, lepontoztok, mert látjátok, hogy amúgy is szar az átlagom, de ha magyarázatot szeretnék, akkor csak vakargatjátok a fa.sz fejeteket és automatikusan meg a dislike. Lefogadom egy rakás szűz húzott le megint, mert fáj nekik az igazság.
Nem csalódtam bennetek, szánalmas banda...
25/28 anonim válasza:
Olyan életkor nincs, amikor ciki az szüzesség, csak olyan életkor, és értelmi szint van, amikor ciki, sőt szégyen ha valaki nem szűz!
26/28 anonim válasza:
Nincs olyan,hogy ciki szűznek lenni,de 16 alatt szégyen ha nem vagy szűz,bár még sok 16 évesnek is korai a szex
27/28 Sudribunkó válasza:
Hááát... ha elmúltál 40 és még nem lyukasztottak ki, akkor már nem is nagyon fognak... :(
28/28 anonim válasza:
Sudribunkó, na te tényleg bunkó vagy!
Bakker, egy nő nem menetjegy, hogy "kilyukaszd" -.-"
Ezt a ciki meg nem ciki dolgot hagyjuk már, az ő élete, ha elcseszi az legyen az ő baja...Ne más mondja már meg ezt/ezeket a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!