Fiuk! Mennyi az az eletkor egy lanynal amikor mar azt mondjatok, hogy nagyon ciki, hogy meg szuz -vagy- nagyon ciki, hogy mar nem az?
25 év felett, de fiúknál/férfiaknál is.
A szüzesség elvesztése egy íratlan társadalmi szabály, vagyis inkább elvárás. Én ellene vagyok az efféle primitív skatulyázásnak, meg szerintem még sok más ember is, de, mint tudjuk hülyéből mindig több van, mint normálisból, szóval a marhák szava a döntő. Amúgy érdekes, hogy manapság mit nevezünk, azaz neveznek normálisnak.
-Egy adott társadalom, vagy társadalmi réteg szabályainak, normáinak leginkább megfelelő személy - írta még anno az értelmező a sulis könyvtárban. Hiába volt ez 15 éve, nem sokat, sőt egyáltalán nem változott.
Bocs a kisregényért, sok a szabadidőm.
Igen, 13., jól mondod, régen.
Régen azt hitték, ha lyukat fúrnak egy ember fejébe meggyógyul. Régen azt hitték, ha nagyon messzire elhajóznak lepottyannak a nihilbe. Régen azt hitték, hogy egy vérző vagina már annak a jele, hogy egy lány! készen áll egy alapvetően felnőtt dologra, a szexre. Igen, lány, nem pedig nő, érezd a különbséget.
Tudás helyett csak hittek. Kutatás és a dolgok mögöttes mivoltának tanulmányozása nélkül állítottak számukra hiteles dolgokat.
De szép lassan az emberek gondolkodni kezdtek. A Föld kigömbölyödött, a gonosz szellemeket baktériumok váltották fel és pár akkor rebellisnek tartott ember fel merte emelni a szavát a hülyeség ellen. Megjegyzem, ezeket a lázadó szellemű elméket legtöbbször, nos sarkítás nélkül, megölték. Ez van most is. Ha felemeled a hangot az általad abszurdnak tartott, de egy, a nagy átlag számára elfogadott dolog ellen, máris elmebetegnek és idiótának bélyegeznek és képletesen, sőt gyakran a szó valós értelmében is gumiszobába zárnak.
Aki lepontozott, legyen szíves kifejteni miért.
11. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!