Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiuk! Mennyi az az eletkor...

Fiuk! Mennyi az az eletkor egy lanynal amikor mar azt mondjatok, hogy nagyon ciki, hogy meg szuz -vagy- nagyon ciki, hogy mar nem az?

Figyelt kérdés
2013. jún. 26. 20:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
26%

25 év felett, de fiúknál/férfiaknál is.

A szüzesség elvesztése egy íratlan társadalmi szabály, vagyis inkább elvárás. Én ellene vagyok az efféle primitív skatulyázásnak, meg szerintem még sok más ember is, de, mint tudjuk hülyéből mindig több van, mint normálisból, szóval a marhák szava a döntő. Amúgy érdekes, hogy manapság mit nevezünk, azaz neveznek normálisnak.

-Egy adott társadalom, vagy társadalmi réteg szabályainak, normáinak leginkább megfelelő személy - írta még anno az értelmező a sulis könyvtárban. Hiába volt ez 15 éve, nem sokat, sőt egyáltalán nem változott.

Bocs a kisregényért, sok a szabadidőm.

2013. jún. 26. 20:42
 12/28 A kérdező kommentje:
Erdekes gondolkodas... Es egyetertek vele
2013. jún. 26. 20:46
 13/28 anonim ***** válasza:
14%
Régen sok kultúrában amikor megjött a lánynak az első menzesze hozzáadták valakihez és utána már egyből jött a baba(12-13évesen!). Akkor nem értem miért olyan nagy gond 14-15évesen aktív szexuális életet élni, ha van partnered-.-
2013. jún. 26. 20:49
 14/28 anonim ***** válasza:
4%
Ha nincs partnere,akkor is nyugodtan élhet nemi életet akár 12 évesrn is...ugyan én nem értek velük egyet,de ha ezt szeretnék,miért ne?
2013. jún. 26. 21:05
 15/28 A kérdező kommentje:
Azert ,mert lelkileg még nem értél meg rá 14 évesen . es az osi kulturakban tenyleg akkor adták ferjhez a lanyokat mert akkor csupan egyetlen celja volt a szexnek :a gyereknemzés. Akkor ez volt a garancia ,hogyha menstrualt mar akkor anya is lehet. Akkor nem kellet még védekezéssel meg minden feleloseggel foglalkozni. Egy 14 eves kislany/kisfiu nem tudja atgondolni a helyzet sulyossagat ,hogy ha jon a baba akkor milesz.. Persze vannak érett gondolkodasu fiatalok, de szerintem esz nelkul belvagni az aktiv nemi eletnek naivsag..
2013. jún. 26. 21:08
 16/28 A kérdező kommentje:
Akkor már inkabb a maszturbalas valasztasat javaslom ha kivancsi a dologra,vagy kiakarja elegiteni magat ...
2013. jún. 26. 21:11
 17/28 anonim ***** válasza:
54%

Igen, 13., jól mondod, régen.

Régen azt hitték, ha lyukat fúrnak egy ember fejébe meggyógyul. Régen azt hitték, ha nagyon messzire elhajóznak lepottyannak a nihilbe. Régen azt hitték, hogy egy vérző vagina már annak a jele, hogy egy lány! készen áll egy alapvetően felnőtt dologra, a szexre. Igen, lány, nem pedig nő, érezd a különbséget.

Tudás helyett csak hittek. Kutatás és a dolgok mögöttes mivoltának tanulmányozása nélkül állítottak számukra hiteles dolgokat.

De szép lassan az emberek gondolkodni kezdtek. A Föld kigömbölyödött, a gonosz szellemeket baktériumok váltották fel és pár akkor rebellisnek tartott ember fel merte emelni a szavát a hülyeség ellen. Megjegyzem, ezeket a lázadó szellemű elméket legtöbbször, nos sarkítás nélkül, megölték. Ez van most is. Ha felemeled a hangot az általad abszurdnak tartott, de egy, a nagy átlag számára elfogadott dolog ellen, máris elmebetegnek és idiótának bélyegeznek és képletesen, sőt gyakran a szó valós értelmében is gumiszobába zárnak.

2013. jún. 26. 21:23
 18/28 anonim ***** válasza:
17, teljesen igazad van!
2013. jún. 26. 21:26
 19/28 anonim ***** válasza:
68%
Felső korhatár nincs, ha valaki 35 évesen is szűz akkor szűz, szégyellni-és kinevetni való nincs benne. Lefelé menet 15 alatt nem szűznek leni viszont eléggé...Nem is gáz, hanem inkább felelőtlenség.
2013. jún. 26. 21:39
 20/28 anonim ***** válasza:

Aki lepontozott, legyen szíves kifejteni miért.

11. voltam.

2013. jún. 26. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!