Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem fáj az első ha tampont...

Nem fáj az első ha tampont használtam régebb óta?

Figyelt kérdés
17/L 2 éve használok tampont,minit de volt hogy normált.Úgy hallottam hogy ha az ember tampont használ akkor tágul a szűzhártya ,és akkor nem vagy teljesen érintetlen..tehát nem fájna annyira elöször ?! Köszönöm az értelmes válaszokat-

2013. jún. 26. 08:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőm használt sokáig tampont előtte és állítása szerint neki nem fájt az első együttlét.
2013. jún. 26. 08:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Baromság. Lehet fájni fog, lehet nem, de nem emiatt.
2013. jún. 26. 08:37
 3/5 Zakathol ***** válasza:
Nem ettől függ.
2013. jún. 26. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első alkalom emlékezetes és maradandó. Nem szabad úgy nekiindulni, hogy mi van, ha fájni fog. (egyébként nem fáj, inkább lehet kellemetlen és szokatlan eleinte) A Te dolgod, hogy lazíts, mindenképp használj síkosítót és engedd el a tested. Add át Magad a pillanat varázsának és gondosan válaszd meg az elsőt, mert az első alkalom igen meghatározó. Inkább ne siesd el, de legyen minden tökéletes.
2013. jún. 26. 23:39
 5/5 anonim válasza:
en az elso alkalom elott 2 evig hasznaltam tampont es nem fajt az elso. sikositot sem hasznaltunk meg semmit. de ne parazz csak akkor menj bele ha tenyleg szeretned es megfelelo a tars, a hely es az alkalom is. sok boldogsagot
2013. jún. 27. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!