Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a canesten kúpot nem egymás követő 3 napon hanem az első után egy nap kihagyással használtam az nagy baj?
Figyelt kérdés
első nap hazsnáltam a kúpot, második nap ki kellett hagynom majd utána következő 2 napot megint használtam. nagyon nagy baj?2009. nov. 12. 21:48
2/9 anonim válasza:
nem, csak annyira nem lesz hatásos.
üdv. 1gyógyszerész
3/9 A kérdező kommentje:
2. - köszönöm válaszod lenne még egy kérdésem
ha a barátomat a krémmel egyszer-kétszer bekenem akkor nincs rá esély hogy visszafertőződik rám ugye?
2009. nov. 12. 22:02
4/9 anonim válasza:
Ez nem így megy! menj el inkább nőgyógyászhoz, ő majd megmondja mi a bajod, honnan tudod pl hogy gomba? Igen lehet baj h kihagytál egy napot, hiszen ez folyamatos kezelés, annak érdekében, h hasson, egymást követő 3 nap kell használni. A barátodnak is fognak írni gyógyszert, hidd el így jobban jársz, az orvos nem fog megenni, és ha kapsz rá gyogyit, talán nem fogjátok össze vissza fertőzni egymást!
5/9 anonim válasza:
Ja és ez nem úgy megy h "a barátom egyszer kétszer bekenem", és hipp hopp eltűnt a betegség...ha antibiotikumot szedsz sem elég h egyszer kétszer beveszem...ez nem egy nátha, hanem nemi betegség, amit ha nem kezeltek később akár meddő is lehetsz tőle!
6/9 anonim válasza:
ez a vény nélkül kapható szar amúgy sem ér semmit, pláne ha még az előírásokat sem tartod be, meg valójában fingod sincs hogy mi a bajod. fele ennyiből és szakorvos által írt dologgal kezelhetnéd magad ha nem félnél letolni a bugyikádat a nőgyógyász előtt...
7/9 A kérdező kommentje:
kössz az utolsó 3nak. tényleg
letolom a bugyikámat a nőgyógyásznak, voltam nála ő mondta hogy gomba és ő is javasolta a canestent, azt mondta kezdeti stádium, másfelől pedig az egy napot végig fent voltam, mászkáltam és nem aludtam mivel éjszakás voltam utána pedig suliban voltam egyetemen és ugye éjszaka kell használni a kúpot. azért k*rvára köszönöm az agresszív nyomorult válaszokat.
ui.: nem meni betegség a gomba,
2009. nov. 13. 20:59
8/9 anonim válasza:
de nemi betegség a gombás fertőzés.
használd a canestent, barátodat meg ne egyszer hanem többször kend be.
9/9 anonim válasza:
Kedves nagyon okos kérdező! Mi megmondjuk neked h mit tegyél, és még te vagy felháborodva! Valamit viszont elárulok:nemi betegség= nemi érintkezéssel terjedő fertőző betegség!!! Nem értem mit gondoltál. Attól h a barátodon nem jelentkeznek tünetek, attól igenis elkaphatta tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!