Az mennyire normális, ha csak a tapasztalatlan, szűz fiatal, tini lányokat kívánom leginkább?
Figyelt kérdés
Azt hiszem már nem is bírok leállni. Már 5 tapasztalatlan lányt vezettem be a dolgokba és nagyon rákaptam, szinten jobb ezerszer, mint egy tapasztalt csajjal csinálni. Nem csak a szexbe való bevezetés izgat, hanem maga a tudat is, hogy egy fiatal lányt én tanítok meg csókolózni először, sőt minden, amit velem csinál először izgat. Nagyon szeretem ezt csinálni és folyton ilyen lányokra vadászom, a tapasztalt csajok nem különösebben érdekelnek.2013. jún. 25. 23:09
12/13 anonim válasza:
barátom,remélem nem az idős korosztályba tartozol,ellenkező esetben készülj fel,hogy hamarosan nagyon meg fognak baszni a börtönben
13/13 anonim válasza:
Nem kell sajnálni Őket.
Nyugi ők is tudják, hogy csak tanítás ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!