A szűz embereknek nem tetszik az Avatar című film?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 14:32
11/24 anonim válasza:
Az a film egy kipolírozott iparcikk. De az ISS venture star-t jó buli volt megépíteni modulokból Kerbal Space Program-ban, tehát visszagondolva, megérte megnézni.
12/24 anonim válasza:
Ennyi erővel a Pocahontas se tetszik egy szűznek se (mivel a két történet kb. ugyan az), mégis rengeteg gyerek nézi azt a mesét (és ők remélhetőleg szüzek). Vagy arra gondolsz, hogy a szűz emberek nem bírják feldolgozni a CGI-t?:O
13/24 anonim válasza:
Mi az összefüggés a filmek és a szüzesség között?:)
14/24 A kérdező kommentje:
nagyon sok minden! feltudnék sorolni 50 okot is!
2013. jún. 25. 15:12
15/24 anonim válasza:
Én kb egyet se.
teszem azt a rajzfilmeket szereti a szüzek meg a nem szüzek is..:D
És a pénzt is..:)
16/24 anonim válasza:
szűz vagyok és tetszett. Az utolsó léghajlító is :)
17/24 anonim válasza:
Mi az isten összefüggés van ezek a mondatok között ?
18/24 anonim válasza:
"nagyon sok minden! feltudnék sorolni 50 okot is!"
Akkor láss neki felsorolni legalább 10-et barátom, mert én egyetlen egy összefüggést látok csak, azt hogy hülye vagy, és ez a kérdéseddel függ össze!
19/24 anonim válasza:
Az Avatar senkinek nem tetszik,mégis kasszasiker volt.:D
20/24 anonim válasza:
Szerintem elfogadható volt. Csak egy látványfilm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!