A Walking Dead című, amerikai horrorsorozat tetszik-e Neked, melyik szereplő szeretnél lenni, melyik áll Hozzád legközelebb?
Figyelt kérdés
Andrew Lincoln
Sarah Wayne Callies
Jon Bernthal
Laurie Holden
Michael Rooker
Norman Reedus
Chandler Riggs
Jeffrey DeMunn
Emma Bell
Andrew Rothenberg
Steven Yeun
Lauren Cohan
Scott Wilson
Emily Kinney
David Morrissey
Danai Gurira
Melissa McBride
Madison Lintz
Lennie James
IronE Singleton
Jose Pablo Cantillo
Dallas Roberts
2013. ápr. 9. 07:53
1/4 anonim válasza:
Tetszik,és Norman Reedus(Daryl). Eleve nagyon jó a stílusa,a gondolkodás módja,és engem is Normannak hívnak. :D
2/4 anonim válasza:
Darylt bírom benne a legjobb, a kedvencem amúgy Shane volt az elejétől fogva amig meg nem halt :D Merle-t is bírtam benne. Ez a 3
3/4 anonim válasza:
nekem Andrew Lincoln (Rick) és Chandler Riggs a kedvencem :) De amúgy mindenkit nagyon birok benne :D
ha én szerepelhetnék ebben a nagyszerű sorozatban (ami amúgy a kedvenc sorozatom (filmem) ) , akkor én saját szerepet szeretnék , amit az író és álmodik meg ! :)
4/4 anonim válasza:
Nekem speciel nem jön be a Walking dead c.sorozat,mert utálom az akcióhorrort,meg a zombisat,meg amibe ez a háború van..Inkább a Vámpíros-Vérfarkasos sorozatok a kedvenceim:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!