Nagyon gáz, ha 14 évesen akarom elveszteni a szüzességem?
Manapság igen, én 13 évesen vesztettem el a szüzességem (2 nap múlva már 14) és most 22 évesen is azzal a fiúval vagyok együtt.
(Természetesen nem bántam meg.)
Köszönöm az utsó előtti kommentelőnek, hogy végre írt valaki egy pozitív véleményt!
és a többinek meg üzenem, hogy fölbaszták az agyvizem!!!
Tudod mit cukoborsó?
Menjél d*gasd meg magad az elsö jötmentel aztán a nagy barátnőknek menjél és meséld el. Attol hogy valaki nem veled ért egyet, mi az h "fel*szták az agyvized?" tudod mi avyg te? egy kis sz*ros! Fura ilyet mondani, hogy bezzeg az én idömben..pedig én csak 4 évvel vagyok nállad idősebb. de amilyen eldeformálodottak a mai 12-13 évesek..örülök annak hogy pár évvel hamarabb születtem. kis taknyos.18l
nyugi már, mondtam hogy ezt a kérdést csak azért tettem fel, mert érdekeltek a vélemények
bezzeg az én időmben... bezzeg az én időmben nem volt gáz, ha az ember ilyen téren tájékozott volt
AGYRÉMEKxdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!