Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szüleim kiakadtak azon, h...

A szüleim kiakadtak azon, h elvesztettem a szüzességem! Mit csin?

Figyelt kérdés
Elmondtam nekik 2hét után és kiakadtak,h hoan tehettem iet. Pedig már lassan másfél éve együtt vaok a barátommal. Főként az is a bajuk, h kapok HPV elleni oltást csak még nem kaptam meg mind a 3at csak 2 és h ezért kidobták az ablakon a pénzt. sztetek??
2009. okt. 13. 18:08
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
87%

Szia én az egyik kommentedre szeretnék válaszolni! Hogy szerintünk másfél év után várna még a srácc ne mond nekem ha másfél évet várt akkor azt a pár hónapot nem bírta volna még ki! nekem párom 26 éves és képzeld el hogy ő mondta hogy nem sieti el a dolgokat mertn em akarja hogy úgy tünjön hogy arra kellek neki jah és nem csal meg ha érdekel!

18/L

2009. okt. 17. 15:14
 22/37 anonim ***** válasza:
77%
Hidd el, vannak olyanok, akik kibírják azt a 7 hónapot szex nélkül, mert nekik nem a szex körül forog a világ.Tudod ők tudnak felelősségteljesen gondolkozni. Amúgy nem kéne rögtön támadni, meg másra hivatkozni, mert ezzel csak azt igazolod, hogy nem vagy érett gondolkodású.
2009. okt. 17. 15:17
 23/37 anonim ***** válasza:
75%

Hát, ha az oltás ideje alatt nem szabad nemi életet élni, akkor azt - különösen 18 évesen - illik megérteni és eszerint cselekedni.

A szüleid kb.90.000,-Ft-ot adtak ki azért az oltásért, hogy téged megvédjenek egy csúnya fertőzéstől, ami a testedben csendben, tünetmentesen meghúzódva később nagyon komoly bajokat tud okozni. Nem annyira a pénz miatt lehetnek kiakadva - bár nyilvánvalóan óriási összegről van szó - hanem a flegma hozzáállásodon. Jogos, hogy kiakadtak, amiért nem voltál képes (a saját érdekedben is!) kivárni az utolsó oltást!

Bocsáss meg, de mivel valószínűleg minimum egyidős vagyok a szüleiddel, le merem írni: korod ellenére még nagyon éretlen kislány vagy.

2009. okt. 17. 15:30
 24/37 anonim válasza:
59%

miért mondtad el a szüleidnek hogy elveszítetted a szüzességed? semmi közük hozzá, ez a magánügyed. azt nem meséled el nekik hogy milyen pózban csináltátok? azon mégjobban kiakadnának.

tudom, ez most kicsit offenzívnek tűnt, de gondolt egy picit végig. van egy kicsi lányod, akit már 18 év óta nevelgetsz, emlékszel amikor ott lapátolt a homokozóban, amikor nevetett karácsonykor, és örült a babájának, láttad ahogy nőtt, és látod hogy egészen felnőtt lett. próbálod elfogadni, de még akkoris a kislányodnak tekinted (még akár 40 évesen is a kislányod, mert az...). és a gyereked a szemedbe vágja hogy megdugták. és akkor, ott, fejbeüt a mennykő, hogy te jó ég, felnőtt a kislányom, nem kislány már. hirtelen, azonnal. ezért akadtak ki szerintem, nem az oltásod miatt.

egyszerűen az ilyet nem szokás nekik elmondani. kegyeletből, ha szabad így mondani. úgyis sejteni fogják,hogy nem pizsamaparti miatt alszol a barátoddal fél éve, de nem azonnal tudatosul majd bennük. ez volt szerintem az egyedüli hiba.

a hpv oltáshoz meg nem értek, azt kérdezd meg az orvostól. (de komolyan, ne a kommentelőkre halgass, nem vagyunk mi orvosok, csak okoskodók)

2009. okt. 17. 16:30
 25/37 anonim ***** válasza:
67%
Ha tudod, hogy ilyen fafejű álszentek a szüleid, minek kötötted az orrukra? a szüzesség elvesztése magánügy, 18 évesen vesztettem el én is, és nem mondattam be a fél hetes hírekbe.
2009. okt. 17. 16:42
 26/37 anonim válasza:
74%
Én se mondtam el h mikor vesztettem el, rá jöttek azok maguktól.. h már nem vagyok olyan kicsi:) És normálisan elfogadták:) Tudják nagyon jól h h működik ez, hisz ők is voltak fiatalok:)
2009. okt. 17. 17:54
 27/37 anonim ***** válasza:

Ha 18 múltál ak miért akadnak igy ki?

Biztos jót akarnak a Te érdekedben,de akkor is...

Szerintem beszélj velük arról h már felnőt vagy és megtörtént és kész...lehetnének megértőbbek is...amikor manapság 12-14 évesen veszítik el egy csomóan a szüzességük,és igy is szép hogy eddig bírtátok:) sok sikert!

2009. okt. 18. 04:28
 28/37 A kérdező kommentje:
nem szoktam ott aludni a barátomnál,mert nem engedik meg a szüleim. És azért mondtam el, mert anya rákérdezett, nem önszántamból!
2009. okt. 18. 10:30
 29/37 anonim válasza:

Itt nem azon van a hangsúly, hogy elvesztette a szüzességét, hanem hogy az oltások befejezte előtt nem szabadna elméletileg.. De én nem vagyok képben, de ezt találtam:

Mi a HPV-vakcina haszna a szexuálisan aktív nők számára?

A szexuálisan aktív nők szintén részesülhetnek a vakcina védelméből, viszont a kialakuló védelmet korlátozhatja az éppen zajló HPV-fertőzés. A védelem csak a HPV-vakcina azon négy típusa ellen szerezhető, amellyel a nő az adott időpontban nem fertőződött.

2009. okt. 18. 16:48
 30/37 anonim válasza:
64%
Az a nagy helyzet, hogy mai 14 – 15 éves lányokban már több fa* járt mint ahány ujjuk van összesen. Fogalmuk sincs a dolog lényegéről. Lehetséges, hogy testileg érettek hozzá, de hogy agyilag nem, az megint biztos!
2009. okt. 18. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!