A szüleim kiakadtak azon, h elvesztettem a szüzességem! Mit csin?
Figyelt kérdés
Elmondtam nekik 2hét után és kiakadtak,h hoan tehettem iet. Pedig már lassan másfél éve együtt vaok a barátommal. Főként az is a bajuk, h kapok HPV elleni oltást csak még nem kaptam meg mind a 3at csak 2 és h ezért kidobták az ablakon a pénzt. sztetek??2009. okt. 13. 18:08
11/37 anonim válasza:
Te, varrd vissza a muffodat, aztán nem lesz vele bajod többé!
12/37 anonim válasza:
Valóban kidobták a pénzt az ablakon, miért nem bírtad kibírni?
14/37 anonim válasza:
Ha nem volt HPVs a srác, és/vagy használtatok gumit, akkor nem dobtak ki semmit.
15/37 anonim válasza:
Sztem én biztos vaok benne, h hülyeséget csin. Hoan csin iet?
16/37 anonim válasza:
sztem ho ju he ru pi ko greebf hiö cub hraf.
ja és hejderutyutyu...
17/37 anonim válasza:
hasonló a helyzet velem is, bár én még nem mondtam el a szüleimnek. 4 hete történt, 2 hete kaptam az első oltást. gumival csináltuk hálistennek.
tényleg fontos lenne tudni, hogy hány éves vagy és használtatok-e gumit...
18/37 A kérdező kommentje:
18 éves múltam. és nyugi tudok írni de ez a net és rövidíteni se lehet!!mi?! 5ös vaok magyarból..
aki azt írta h miért nem tudtam vna várni: a te barátod szted várt vna másfél évet amikor 22 éves?!
2009. okt. 17. 14:54
19/37 A kérdező kommentje:
köszi azoknak akik normális választ adtak!
2009. okt. 17. 14:55
20/37 A kérdező kommentje:
és olyan emberek is kaphatnak HPV oltást akik már élnek szexuális életet. ne mondja nekem senki hogy azok nem fekszenek le a férjükkel vagy barátjukkal 7hónapig!
2009. okt. 17. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!