Volt már akinek a nőgyógyász "szúrta" át a szűzhártyáját?
Figyelt kérdés
Most akartam lefeküdni a barátommal. Már többször is megújazott, mindig fájt és most is ahogy belém akarta tenni nagyon nagyon fájt, de abba is maradt... és szerintem ez nem természetes. Olvastam, hogy van akinek vastagabb a szűzhártyája az elmegy nőgyógyászhoz.
Fájdalom küszöböm nagyon magas, jól bírom a fájdalamt de ez nagyon rossz.. és nem a pasimba van a hiba, mert másik pasinál is fájt az újazás..
2013. jún. 23. 16:39
1/6 A kérdező kommentje:
Tanácsokra, tapasztalatokra vagyok kíváncsi! :)
2013. jún. 23. 16:40
2/6 anonim válasza:
Ha a pasid elég óvatos,nem fogsz besz@rni a fájdalomtól.Ha egy bénaság,akkor akármi van,megszenveded.
3/6 anonim válasza:
Ja,és tanács:Gyengéden,türelmesen,sok izgatássl kell becsúsztatni.
4/6 anonim válasza:
Én is olvastam róla, de szerintem legegyszerűbb, ha elmész egy orvoshoz, ő biztos szívesen elmondja neked!
5/6 anonim válasza:
Nyaljon teged orgazmusig es aztan szepen rakja be lassan.:)
Es akkor nem fog fajni,:) DE VEDEKEZETEK!!
6/6 A kérdező kommentje:
a pettingel nincs baj, nagyon jól csinálja, és azt mondja én is neki. Legközelebb megpróbáljuk síkosítóval, hátha úgy könyebb lesz. És persze, izgulok, szóval nagyon fontos lenne, hogy elengedjem magam és kibírni egyszer azt a fájdalmat....
2013. jún. 25. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!