Szerintetek mikor ideális a szüzesség elvesztése?
Figyelt kérdés
Csak mert a mai világban már teljesen kiszámíthatatlan, és a barátommal nem akarunk semmit sem elsietni, próbáljuk minél későbbre halasztani a szexet, de már lassan egyikünk se bírja tovább. A 16 ideális lenne, vagy az is korai??
15/L
2013. jún. 22. 22:54
1/11 anonim válasza:
akkor amikor érzed.. de én 2 évet minimum várnák a helyedben
2/11 anonim válasza:
Miért kell korhoz kötni ? Ez érzés függvénye és nem koré.Nyilván nem kell 6 évesen dugni de korhoz kötni szánalmas ...
4/11 A kérdező kommentje:
1. válaszoló
oké, megpróbáljuk minél tovább halasztani
2. válaszoló
azért kötöm korhoz mert már egy kérdésemnél elkezdtek fikázni h túl fiatal vagyok meg h még éretlen.
de köszönöm az értelmes válaszokat! hálás vagyok!
2013. jún. 22. 22:59
5/11 anonim válasza:
Szerintem is butaság korhoz kötni. Ha már felkészültök mindketten, és úgy érzitek, na, most itt az ideje, akkor nyugodtan vágjatok bele. Én 17 voltam, és nem bántam meg, hogy addig vártam, 15 évesen még tudtam, hogy "kicsi" vagyok még a dologhoz- de ez egyértelműen szellemi és nem testi érettség kérdése.
6/11 anonim válasza:
akkor ha van megfelelő kapcsolat és lelkileg is érettnek érzed rá magadat. A 16 azért már nem tragédia.... Mióta vagytok együtt?
7/11 A kérdező kommentje:
7 hónapja, de már nagyon rég ismerjük egymást és kiderült h régebben is szerettünk egymást, csak egyikünk se mert lépni
köszönöm a válaszokat :)
2013. jún. 22. 23:14
8/11 anonim válasza:
16 szerintem már pont jó, ha tényleg szeretitek egymást. :)
9/11 anonim válasza:
Akkor ideális, amikor nem tennéd fel ezt a kérdést, mert tudnád magadtól is a választ! Most még várjatok!
10/11 anonim válasza:
van benne valami amit az utolsó ír.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!