Szombaton fogom elveszíteni a szüzességemet. Mire figyeljek?
Egyik nagyon jó haverommal megbeszéltem, hogy szombaton átjön és elveszi a szüzességem. Nem lesz más itthon, már nagyon várom. De ez lesz nekem az első. Mire figyeljek oda? Tudom, a védekezés! De mit hogy csináljak hogy neki is jó legyen?
16/L
ezen kívül annyit akartam mondani, hogy gáz amit csinálsz. miért haverral? kit érdekel h szűz vagy? inkább legyél az mint ribanc.
nem hiszem el hogy nincs a környékeden rendes pasi.
egyébként sincs csúnya lány csak kevés smink.
gratulálok, idióta vagy. gondolom a többiek nyomására, mert ők már 16 évesen szétb.szatták magukat, te is el akarod már veszteni.
de pont egy baráttaL? ráadásul így betervezve? elveszik az egésznek a varázsa, rohadtul megfogod bánni
"elveszik az egésznek a varázsa"
Most ha vár 35 éves koráis akkor "jipijjé varázs?"
Én 21 vagyok és eddig hittem ebben a varázs-baromságban. Mostmár nem megy. 16 évesen meg pláne meg kell tervezni mert kell egy hely - ahol nincsenek szülők vagy egyéb rokonok otthon - ami ritkán van - így jobb előre tudni egy nyugodt időt amikor több óráig nem kell tartaniuk semmitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!