Szombaton fogom elveszíteni a szüzességemet. Mire figyeljek?
Egyik nagyon jó haverommal megbeszéltem, hogy szombaton átjön és elveszi a szüzességem. Nem lesz más itthon, már nagyon várom. De ez lesz nekem az első. Mire figyeljek oda? Tudom, a védekezés! De mit hogy csináljak hogy neki is jó legyen?
16/L
örülök, hogy előre megvan határozva, egy élmény lesz!!
látszik még nagyon gyerekesen gondolkodsz, nem baj egyszer rá fogsz jönni, amúgy Te már eldöntötted, amúgy nem lesz felemelő élmény, sajnálom
arra kellene figyelni, hogy Neked jó legyen, neki jó lesz, N
"örülök, hogy előre megvan határozva, egy élmény lesz!!"
De hát ezt mindenki előre meghatározza nem? Fel kell készülni a dologra.
Hát azért én jobban preferálnám azt a módot, hogy szépen lassan megismeritek egymás testét a szerelmeddel, először csak petting van, majd egyszer eljön a szex ideje is, ami remek élmény.
De veszítsd csak el, ne ismered a vágyait, nem fogsz neki örömet okozni, bár ha már így beadod a derekad biztos szoptál már, akkor azzal bőven ellesz a csávó.
Persze 2 lehetőség van. Vagy jó lesz, vagy nem. Én nem tenném, persze biztos én vagyok ilyen maradi nálad 2 évvel idősebben, hogy egy jó szeretkezéshez kell némi érzelem és egymás ismerete.
Szerintem nem lesz időd mit csinálni, mert - ha olyan fajta - egyszerűen megdug, arra sem figyelve, hogy neked jó-e, felhúzza a gatyát, és elmegy dicsekedni a haveroknak.
Ne tedd, de a te dolgod, csak aztán ne gyere siránkozni, hogy sz@r volt.
Pont, hogy most értettem meg a dolgokat. Eddig hittem ebben a nyálas szerelem tündérmesében, de rá kell jönni hogy ilyen nincs. Nem létezik.
Az egész szex meg csak akkor jó ha jó nagy farka van az embernek mert akkor a csaj nem fog belepofázni, nem fog gúnyolódni meg ilyenek. Viszont amíg 90% az esélye, hogy úgysem leszek elég addig marad ez. Előbbutóbb úgyis jön valami drogos ribi akit meg lehet húzni kis befektetéssel. Most minek várjanak a szerelmre ami lehet csak 40 éves korukban jönne el? Ismerek olyat aki akkor lett először IGAZÁBÓL szerelmes. Most várt volna odáig? A természet szava erősebb ennél. Persze lehet dícsérni a 30 éves szűzeket, de előbb-utóbb felrobbansz a frusztrációtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!