18 éves vagyok, szűz. Átlagos vagyok külső-belsőre ha lehet igy fogalmazni, de még nem vesztettem el. Nyáron alkalmam lesz kurvázni és a kérdésem hogy megtegyem e? Vagy várjak még egy "igazira"? (fiú vok)
Figyelt kérdés
Egyébként éretnek érzem magam rá és már nagyon kívánom a sexet.2008. jún. 22. 04:05
11/20 Aubrey* válasza:
Olyan értelmes ember lehetsz! Menj és k*rvázzál ha neked ez kell...........
14/20 anonim válasza:
naaa? :D meghalta ? :S vagy mivan?
16/20 anonim válasza:
Azóta is várakozik szegény gyerek a tanácsotoknak köszönhetően, így megy el a fiatalkora hogy reménykedik, a helyett hogy egy ilyen fizetős de nem útszéli hölggyel tapasztalatot szerezne, és nem érezné magában legalabb a feszültséget és azt a stresszt hogy még nem feküdt le senkivel és ez ahogy megy az idő egyre fokozódik benne. Én azt mondom ha már nem bírja tovább igenis menjen el, érezze jól magát és a hölgyek ebben a kérdésben nem hiszem hogy választ tudnának adni, ők nem érzik azt a tesztoszteron mennyiséget ami egy fejlődő férfi szervezetben lezajlik 18 éves kor környékén! Sok Sikert!
17/20 anonim válasza:
2017 van. Most már mehetsz! :D Ha eddig sem jött össze, akkor jöhet itt bármelyik lány azzal hogy "várj az igazira". :D
18/20 anonim válasza:
Utolsó előttinek nagyon igaza van. ha nem megy másként akkor muszáj. :)
19/20 Anton Chigurh válasza:
Na, szűz vagy még, öcsi? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!