Alkalmi szex lehetséges bulizással?
Figyelt kérdés
Hello!
16 éves,szűz fiú vagyok és szeretnék eljárni bulikba csak azért hogy elveszítsem a szüzességem.Szerencsére nem vagyok ronda,legalábbis ezt mondják.A kérdés az, hogy az alkalmi szex hogyan jön össze?Hallottam olyat leitatom a csajt,de hogyan kell leitatni,csak simán rendeljek neki piát?Tehát ha részeg akkor tényleg egyszerű rávenni a csajt a szexre?
A fikázós kommenteket nem kérnék.
2013. jún. 18. 21:31
2/6 anonim válasza:
Nem kell leitatni...
Ha megvan a vonzalom, egyértelműen tetszel neki akkor pár kanyar, kis "ismerkedés" és mehet valahol a dolog.
Sajnos ma ez a divat!
3/6 Dredd Bíró válasza:
Nem célszerű leitatni mert egyikőtöknek sem lesz jó, arról nem is beszélve ha orálszex közben rádköpi a vacsoráját meg a sok piát amit belépumpáltál!:-XD
4/6 anonim válasza:
Nem mert ha leitatod vagy bevadul és "agresszív" lesz vagy nem akar utána veled találkozni:S
6/6 anonim válasza:
szinte az összes szórakozóhely tele van olyan lányokkal akiknek pár macsós dumát odalöksz és már mehet is a menet :D
ha meg nem jön össze szar a szöveged :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!